📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
i czego oni się kurwa spodziewali ze byk mu piątkę przybije i pobiegnie dalej do chuja pana ?
...nie rozumiem tych ciapaków
...nie rozumiem tych ciapaków
Pięknie kurwa PIĘKNIE! Szkoda, że tylko jedną kurwę zmaglował. Zimne piwo dla byka i powodzenia w następnych podbojach.
You're Never Fully Dressed Without a Smile
za byczka rzucajacego tymi pozalsieboze torreadorami jak szmacianymi lalkami zawsze piwo
Jakie życie, takie bajki...
kurwa mać, jak ja nie mogę tych tępych cip co w każdym filmiku wrzeszczą jakby je ze skóry obdzierali.
jebać cebulaków i kato prawicowców!
"Hodie mihi, cras tibi"
niema takiego chowania...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów