📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
kurwa no nie mogę zajebie kurwe jak ją spotkam w ramach zemsty tak się dać piździe ehh ;/ muzyka to Rammstein Sonne
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
speedtest.net/result/3205866434.png
Hmm jak juz napierdala jakas pala po tym aucie to nie mogl wybic szyby, zwolnic reczny i popchac?
Najpierw kopal w koło. Chcesz wyrządzić szkody to koło jest ostatnią rzeczą na jakiej powinieneś się skupić. Potem jak już dobył pały zaczął dziwnie hamować przed samym uderzeniem. Ściema.
Przypomniała mi się historia... Kolega miał prawko od tygodnia i jakieś Seicento zastawiło Clio jego mamy (którym się wtedy woziliśmy) dokładnie w taki sposób. Zadzwoniliśmy po paru kolegów i w chyba dziesięciu przenieśliśmy to auto miedzy dwa drzewa praktycznie na styk, zero możliwości ruchu. Gość, który jak się okazało był niewiele starszy od nas kombinował chyba godzinę jak by tu wyjechać. Podeszliśmy do niego z kolegami i zaoferowaliśmy pomoc w zamian za kasę na pare flaszek. Kupił wódkę w sklepie, podziękował nam bardzo i odjechał.
Frajer.
Nostalgia mode: OFF
Jacy moderatorzy tacy userzy.
Frajer.
Nostalgia mode: OFF
Sorry, ale koleś sam nie lepszy, bo jakby miał trochę rozumu, to ten rozum nie pozwoliłby mu mścić się na rzeczach martwych. Sprawa prosta, jak się chce sprawę załatwić szybko, to się prosi kogoś o linę holowniczą i pomoc, te parę centymetrów auto zawsze da się przeciągnąć. Jak nie ma kto pomóc, to się robi zdjęcie telefonem i dzwoni na policję.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów