18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Włodziu 2013-01-15, 20:28
Lepiej kurwa siedzieć przed kompem i marudzić
Zgłoś
smyndryl 2013-01-15, 20:33 1
Poczytałem trochę komentarzy, między innymi te Naziolka i w tym momencie powiedziałem VETO!
W knajpach, czy barach pracuję od ukończenia osiemnastego roku życia, więc takich imprez masowych, jak ta pokazana na filmie naoglądałem się od cholery; zazwyczaj od strony obsługi. Wierzcie czy nie, zazwyczaj wygląda to tak, że pod sceną jest mniejszy, lub większy młyn, a na obrzeżach stoją rodziny z czasem malutkimi dziećmi i przytupują do rytmu piosenek wykonawców, których znali nim ci robiący młyn pod sceną pojawili się na świecie.
Nie wierzę, że gdzieś poza kadrem nie ma kilku ludzi zatrzymanych utworem Anny Jantar, którzy chętnie dołączyliby do młodych, ale im nie wypada, trzymają za rączkę syna.
Zaczynam filozofować, dobranoc.
Zgłoś
Gn00me 2013-01-15, 20:53 2
" Korona! Korona! Nic nie może przecież wiecznie trwać"...
Zgłoś
TWMG 2013-01-15, 21:25 3
Cornys napisał/a:

No bo tak Dursaku popierdoleńcu jest! Wpierdalają się te kibole na stadiony, rozpierdalają w pizdu krzesła itd. i co, to jest "w porządku"? Chcą się napierdalać, proszę bardzo ale nie kurwa kosztem innych (nie żeby mi było tam szkoda innych ludzi ale dla zasady). Moim zdaniem takich debili trzeba tępić i chuj. Nie wmówisz mi kurwa że jak to dobrze że mamy takich kibiców - kiboli. Ja to pierdolę takich pojebów.
I tu już chyba nawet nie chodzi o nazwę, można ich nawet nazywać kiecunami a kurwa i tak dla mnie będą pojebanymi dwudziestoparolatkami którzy nie zdali matury, chodzą na siłkę i kozaczą! PIERDOLĘ ŻYĆ W TAKIM KRAJU gdzie strach iść na mecz by nie dostać wpierdol! JESTEŚ JEBNIĘTY idź się kurwa lecz!

Jak słyszę kurwa, takich imbecyli jak ty, to nie wiem czy mam się śmiać z głupoty, czy płakać, że takie pojeby jeszcze egzystują. Siejesz pajacu ferment - byłeś kurwa kiedykolwiek na meczu? Kiedy ostatni raz wyrwane były krzesła? No, kurwa, wykaż się teraz i znajdź szybciutko na stronie wybiórczej jakiś artykuł. Znasz jakiegoś kibica? Jeszcze to pierdolenie, że kibice nie zdają matury.. no kurwa! Część tych "pojebów", ma kurwa wyższe wykształcenie niż ty. Kurwa, rzadko tu piszę, ale wpieniłeś mnie swoimi banialukami jak skurwysyn, przerzucie. Nie zapomnij, po tym jak mi "pociśniesz", pobiec szybko do kibla i się zważyć, będzie akcja na plus.
Zgłoś
djpaczu94 2013-01-15, 21:26
Jestem za Antifą, ale to mi sie podobało
Zgłoś
kaffi 2013-01-15, 21:28
sadistic.pl/hardbass-korona-kielce-vt113681.htm
Zgłoś
Swifton 2013-01-15, 21:34
piotrek0171 napisał/a:

byliscie na meczu kiedys?

na meczu golfa też się liczy?
Zgłoś
toporek 2013-01-15, 21:40
piotrek0171 napisał/a:

byliscie na meczu kiedys?

taa, chcieli mi wpierdolić za to, że nie śpiewam...
Zgłoś
Buniek155 2013-01-15, 21:43
Korona Kielce!
Zgłoś
pawlo934 2013-01-15, 22:00 1
uwielbiam wypowiedzi "prawdziwych znawcow", tych ktorzy wszystko wiedza o kibicach kierujac sie tylko pozorami/pojedynczymi zadymami, dowiadujacych sie wszystkiego o kibicach z mediow nie wiedzac jak wyglada prawdziwa ich rzeczywistosc. Uwielbiam takich ludzi <3 haters gonna hate!
Pozdro!
Zgłoś
j4bolbp 2013-01-15, 22:07
większość to tacy sami znawcy jak donek
Zgłoś
dzasek87 2013-01-15, 22:13
Sam jestem z Kielc i to są małolaty po naście lat, którzy udają wielce hooliganów, bla bla bla.
Zgłoś
kypciu91 2013-01-15, 22:14
Wiedzą tyle co przeczytają w wyborczej albo zobaczą w tvnie. Banda skurwisynów!
Zgłoś
PustySocho 2013-01-15, 22:18
Debile ona powiedziała
"i razem"

Zgłoś
efiksowy 2013-01-15, 22:18
jak małpki pięknie skaczą ;D
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów