Kibice kibice a zamaskowani jak bandyci
Po prostu wstydzą się swojego klub, a że mają tylko jeden to komuś "kibicować" trzeba
Praktycznie wszystkie wrzucane żarty piszę sam, dlatego czasem jest suchoTak, kurwa weź to powiedz ludziom, którzy przyszli na koncert, chcieli posłuchać, a tu wpada zamaskowana banda, śmierdząca piwem i zaczyna skakać i drzeć mordę, ludzie odchodzą, bo wietrzą awanturę. Wyobrażam sobie kurwa co muszą myśleć rodziny z dziećmi, po prostu odchodzą. I nie pierdolcie mi tutaj, że byście się cieszyli i śmiali, bo naturalne jest to, że jak przychodzi duża grupa, której nie jesteście członkiem, zaczynacie czuć się zagrożeni, szczególnie kiedy nie znacie ich zamiarów, a dla mnie są tutaj niejasne.
Wychodząc z domu po bułki też pewnie nie znasz zamiarów pani sprzątaczki machającej miotełką i czyszczącej chodnik, bo przecież ma broń i może przyjebać?
Tak, kurwa weź to powiedz ludziom, którzy przyszli na koncert, chcieli posłuchać, a tu wpada zamaskowana banda, śmierdząca piwem i zaczyna skakać i drzeć mordę, ludzie odchodzą, bo wietrzą awanturę. Wyobrażam sobie kurwa co muszą myśleć rodziny z dziećmi, po prostu odchodzą. I nie pierdolcie mi tutaj, że byście się cieszyli i śmiali, bo naturalne jest to, że jak przychodzi duża grupa, której nie jesteście członkiem, zaczynacie czuć się zagrożeni, szczególnie kiedy nie znacie ich zamiarów, a dla mnie są tutaj niejasne.
Chłopaku weź sie ogarnij.... w Kielcach nie ma takiego czegoś ze kibice wpadają i robią burdel.... Prędzej Ci pomogą nic zrobią coś złego. Nie wiem skąd jesteś , pewnie z jakiegos zadupia i dlatego widząc taką grupkę ludzi srasz ze strachu.
Kibice jak najbardziej pozytywni.