Niemowlę na opakowaniu chusteczek –kurwa, skąd oni wiedzą, że właśnie to pomoże mi dojść?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
gaznik napisał/a:
dziuzeppeee przyjacielu to nie jest dowcip tylko żałosny i na siłę napisany tekst.
Ps. lysout teksty masz na poziomie swojego ojca Trynkiewicza.
Tekstem o trynkiewiczu ujawniłeś jakim gimbusem jesteś.
Nie dam się sprowadzić do Twojego poziomu i nie pokonasz mnie doświadczeniem.
z tym gimbusem to nie trafiłeś,
masz doświadczenie w pisaniu ze jesteś pedofilem ?
w tym momencie stwierdzam że był by z ciebie zajebisty nauczyciel nie dość ze masz doświadczenie z dziećmi to jeszcze każdemu stawiał byś pałe.
w tym momencie stwierdzam że był by z ciebie zajebisty nauczyciel nie dość ze masz doświadczenie z dziećmi to jeszcze każdemu stawiał byś pałe.
gaznik napisał/a:
z tym gimbusem to nie trafiłeś,
czyli że "stawiałbys" pisze się razem było w podstawówce?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów