Niemowlę na opakowaniu chusteczek –kurwa, skąd oni wiedzą, że właśnie to pomoże mi dojść?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
gaznik napisał/a:
Powiedz mamie żeby przestała opłacać internet.
Dobrze mój mistrzu, chciałbym być jak Ty.
tonieja napisał/a:
lysaut- masz piwo i zajebiście wielki problem z głową ty pojebie
komplement porównywalny z :"twój chuj jest z 10 cm dłuższy od mojego"
dowcip typowy dla tego portalu wiec o co wam chodzi?
lysaut-o 10cm za dużo żartu, o 5 jeszcze bym się kłócił, ale tak to tylko podwinę pitoka (swojego) pod pachę i i idę spać
dziuzeppeee przyjacielu to nie jest dowcip tylko żałosny i na siłę napisany tekst.
Ps. lysout teksty masz na poziomie swojego ojca Trynkiewicza.
Ps. lysout teksty masz na poziomie swojego ojca Trynkiewicza.
ty świntuchu
@gaznik - ok, żałosny i na siłę napisany tekst typowy dla tego portalu, chociaż polemizowałbym, bo niejednokrotnie trafiają tu gorsze rzeczy i się nikt nie spina
nawet o materiały w stylu tego serwisu się czepiają, łachmyty jebane
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Twój tekst o trynkiewiczu również jest oklepany, tak więc gówno lepszy jesteś od autora
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
lysout na kurwach przynajmniej zaoszczędzisz piwo ^^
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów