📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Szczerze mówiąc to w chuj bardziej się musi natrudzić by te parę groszy wyjudzić, niż jakby nie miał nogi. Pewnie policjanci pomyślą podobnie, i o ile wykażą się litością i poczuciem humoru, zamiast zwyczajowej głowy odetną mu ową nogę, co to ją trzymał w dupie.
Wiele razy słyszałem, że gdy mocno wierzysz i gorąco się modlisz, to Bóg sprawi, że obcięta kończyna odrośnie.
Nigdy nie widziałem tego cudu, aż do dziś.
Chwalmy Pana!
Nigdy nie widziałem tego cudu, aż do dziś.
Chwalmy Pana!
To już lepiej do ciężkiej roboty iść niż tak się męczyć godzinami ze zgięta noga. Co za idiota.
Kurwa mać noga mu odrosła.
Jak ZUS się dowie to wszyscy inwalidzi dostaną wezwanie na komisję
Jak ZUS się dowie to wszyscy inwalidzi dostaną wezwanie na komisję
pizda nie brazylia, żartownisia nie spotka przeznaczenie
A dwie godziny później urywa mu się skrzep i dostaje zawału albo udaru
dzisiaj panele zakładałem wiadomo na kolanch i mam dość a ten kurwa cały dzień tak siedzi ujebać mu nogi
Kurwa, zamiast iść do normalnej roboty to koleś siedzi pół dnia z nogą w pozycji gdzie od samego patrzenia na to mnie wszystko boli... Jak można być aż tak niedojebanym?!
O honorze i godność nawet nie wspominam, bo to są pojęcia obce dla ciapatych.
O honorze i godność nawet nie wspominam, bo to są pojęcia obce dla ciapatych.
brylant1412 napisał/a:
dzisiaj panele zakładałem wiadomo na kolanch i mam dość a ten kurwa cały dzień tak siedzi ujebać mu nogi
glovex.com.pl/sklep/pl/p/Ochraniacze-stawow-kolanowych-2-paski-zolte/6248
Mam takie i polecam. Luksusów nie ma ale praca na kolanach staje się w miarę znośna.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów