18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
Chwila nieuwagi
i................i • 2016-01-22, 10:09
Venezuela. Motocyklista wjeżdża w matkę z dzieckiem.

Zgłoś
Sheez 2016-01-22, 12:06 1
tamten ukradł dziecko i uciekł
Zgłoś
~DMT 2016-01-22, 12:21
benykuleczka napisał/a:

Poczytaj sobie o niej, to sam przyznasz rację, że to Adam jednak miał problem...

No tak jak pisałem, problem faktycznie z nią miał, i tak jak się spodziewałem, nie chciała połykać, albo nie chciała w dupę

wikipedia napisał/a:

Nie zgodziła się ze służalczą rolą (prawdopodobnie podczas stosunku płciowego) i porzuciła męża

Gdyby laska szukająca następnego zaganiacza powiedziała że mąż ją zostawił, to by miała pozamiatane, no bo dlaczego ktoś ją zostawił? (Dobrego materiału na żonę się pilnuje i walczy o niego) Przyznała by się tym samym że się do niczego nie nadaje. Objęła tą samą taktykę co Adam, któremu chujów do następnego kolesia nawrzucała na pewno sporo, jaki to on nie był zły i dlatego od niego odeszła.

Q L I M A X
Zgłoś
Czerstwy 2016-01-22, 12:43
Cytat:

Tak, jest zajęta. Ale zauważ też, że (z tego co widzę), to środkiem jezdni biegnie podwójna ciągła. A nawet ja, osoba nie posiadająca uprawnień na prowadzenie jakiegokolwiek (prócz skuterów ) pojazdu mechanicznego, wiem co to oznacza
Czyli w tym wypadku motocyklista powinien zwolnić a nie pchać się na środek jezdni.
Jak się jedzie, to trzeba myśleć nie tylko o sobie, ale też o innych, bo nie wiadomo co kto zrobi...
Moim zdaniem wina leży zarówno po stronie kobiety jak i motocyklisty...

uznajmy 75% winy kobiety, przez jej głupote, niezdarność i lekkomyślność, reszta to wina kierującego motocyklem za nieuwage

Cytat:

Wiesz dlaczego? Bo wkurwia mnie niesamowicie wieczne pierdolenie o winie baby, siedzeniu w kuchni i całej reszcie, która się tego tyczy...
I nie mam tu na myśli TYLKO Twojego postu...

Jedyne sformułowanie jakie użyłem w poscie dot. TEJ KOBIETY to 'durna matka'. Według Ciebie obrażam w ten sposób wszystkie kobiety na świecie i wjeżdżam im na ambicje
Zgłoś
wojtekjaruzelski 2016-01-22, 12:59
Przestańcie pierdolić przeciez to soczysty Combo Breaker

Dzieńdobry, pierdol się
Zgłoś
M................w 2016-01-22, 13:34
Wina głupiej pizdy i tyle.

Motocyklista miał lekko z tyłu, po swojej prawej, drugiego dawcę, dlatego trzymał się środka.
Pizda wyszła na drogę, mobilna wątroba jechała szybko i wolała odbić bardziej w lewo (żeby nie zajeżdżać drogi drugiej wątrobie na kółkach) ale jak widać na filmie, niewiele to dało, ponieważ tępa szmata nawet nie patrzyła lewo czy coś nie jedzie i...wiadomo.

Powinna zostać w kuchni. Jak każda kobieta zresztą <3
Zgłoś
Essent 2016-01-22, 19:46
Ja pierdolę,jaka dyskusja tu sie dzieję...a chodzi tylko o mały wypadeczek małego bękarta
Zgłoś
MrStolar 2016-01-22, 21:59
Sadol nr 14 wygląda jakby leciał po dzieciaka i darł mordę :
-pierwszy to widziałem , pierwszy!
bierze póki ciepłe
Zgłoś
mpg40 2016-01-23, 11:53
Misiek_KRK napisał/a:

zadziwiająca jest nieświadomość ludzi odnośnie pierwszej pomocy.
Po jasną cholerę bierze to dziecko na ręce. Może mieć połamany kręgosłup i w ten sposób tylko go dobija

Moze zajebac i opylic na ebatu chcial?
Zgłoś
bli3 2016-01-25, 13:51
Klasykiem pojadę - "Motocykle są wszędzie"

Poranny stolec podstawą dobrego samopoczucia!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów