I będziesz rozjechany
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Ja pierdolę... dzieciak na segwayu na ulicy jedzie a za nim starzy na skuterze... No kurwa jeszcze pewnie jadą po drodze rowerowej albo jakimś buspasie.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
polakwrocek napisał/a:
Chiny to spodziewałem się chodziarz przeciążonej ciężarówki z nieistniejącymi hamulcami :/
Ahaha dobre z tego można zrobić stereotyp
o kurwa jaki fajny filmik skoda ze go Jeszce nie potrąciło i nie zdechł masz ode mnie piwo
AbuyinDjadirIbnOmarK napisał/a:
o kurwa jaki fajny filmik skoda ze go Jeszce nie potrąciło i nie zdechł masz ode mnie piwo
Jesteś pojebem
czemu kurwa te wózki nie mają czujnika który wyłączał by napęd gdy leżą?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów