Wykorzystaj każdą chwilę
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Tylko ja czekałem aż jej przyleci liść na ryj?
No nie wiem.
Kurwa, miałem podobną sytuację w pracy
Woziłem po sklepach firmowych babkę z Urzędu miar i wag na legalizację urządzeń. No i w pewnym momencie jebnęła mi takiego śpiocha na fotelu pasażera. W pierwszej chwili spanikowałem, że zeszła jebana (miała ze 60lat) a ona tak regularnie sobie drzemkę napierdalała w połowie wypowiedzi potrafiła przysnąć
Woziłem po sklepach firmowych babkę z Urzędu miar i wag na legalizację urządzeń. No i w pewnym momencie jebnęła mi takiego śpiocha na fotelu pasażera. W pierwszej chwili spanikowałem, że zeszła jebana (miała ze 60lat) a ona tak regularnie sobie drzemkę napierdalała w połowie wypowiedzi potrafiła przysnąć
dolbysystem napisał/a:
Dziary, sznyty, tatuaże, elektryczni i narciarze..
Za Aptekę,zawsze piwko
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów