Sposób na robienie kanapek za pomocą chwytaka.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
W 100% Pozytywny Sadysta Za chwytak zawsze dam browar!! Swoja droga, coraz wiecej rozwiazn dla tego szatanskiego urzadzenia, a nawet model do przyrzadzania kanapek
Gimbusy obrażają chwytak.tv bo nie pamietaja go z sadistica zanim sadistic zawital na mistrzów Skurwysyny... Chwytak jest zajebisty i piwo leci. Chetnie bym sie go napil z autorem filmu swoja droga
ten gostek moglby dubbingowac wiekszosc polskich filmów i komentować mecze reprezentacji, świetny jest ;p
A rano znów będzie tymi chwytakami sprzątał ulice USA.
Gdzie te skórzane kanapy? Tylko taboret widać
Gdzie te skórzane kanapy? Tylko taboret widać
glos ma podobny do znanego kabareciarza
A co ten operator chwytaka przyjmuje i w jakich ilościach ? bo jestem ciekawy co tak działa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów