W Ameryce wszystko jest zawsze większe, lepsze, ładniejsze i najwyraźniej dzieje się wcześniej... Oni już wiedzą kto jest nowym papieżem.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
nie ma sie co dziwic w koncu oni nawet nie wiedza co znaczy KFC.. to tak jak zapytac Irlandczyka skad sie bierze mleko..to odpowie ze z TESCO
mozna sie z nich smiac tylko dlaczego takie debile maja o niebo lepiej od nas ??
mozna sie z nich smiac tylko dlaczego takie debile maja o niebo lepiej od nas ??
hameryka i wszystko jasne.. piwko za "as we prove (...) people are full of crap"
widać że to dla jaj (tzn to oczywista oczywistość) ale nawet gdyby to nie był "ten" program to i tak szczupli amerykanie istnieją tylko i wyłącznie w amerykańskich filmach.
Hamburgerom żal dupę ściska, że są tacy wspaniali, a w kościele katolickim nikt szczególnie się z nimi nie liczy i nawet nie są brani pod uwagę przy wyborze na papieża, ot cała filozofia.
idiots, idiots everywhere
A na chuj im to wiedzieć
Wkurwiaja mnie takie filmiki.
Wszystkim tym ludziom zaplacili, zeby zrobili z siebie debila. Przeciez widac, ze klamia no kurwa. Niech widzowie tego programu mysla, ze sa ludzie glupsi od nich samych, oto w tym chodzi.
Ja pierdole
Wszystkim tym ludziom zaplacili, zeby zrobili z siebie debila. Przeciez widac, ze klamia no kurwa. Niech widzowie tego programu mysla, ze sa ludzie glupsi od nich samych, oto w tym chodzi.
Ja pierdole
Poziom debilizmu na świecie jest wszędzie taki sam. Bo by jedni głupcy uwierzyli, że w innym miejscu na świecie są inni głupcy to trzeba taki materiał odpowiednio "powycinać" zostawiając tylko najgłupsze wypowiedzi. A w tym przypadku raczej chodzi o to jak ludzie potrafią bajerować w temacie o jakim nie mają pojęcia. Czasami lepiej powiedzieć "nie wiem" niż zmyślać i się jąkać.
Ustawione, ponieważ zawsze na ustawionych filmach musi być - czarny, muzułmanin, hindus, żyd, blondyn, chińczyk
nie lubie tego dałna, nie kumam ludzi z tak slabym poczuciem humoru...
i znowu urban ta pierdolona czerwona szmata
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów