Patrzcie jak macha zadowolony
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Czekam na film z ręką w roli głównej. Chwalenie się ujebanymi palcami to taka przystawka i Zachętą do dobrego materiału.
Jak mawiają w tartaku: niby ludzi do pracy coraz więcej tylko rąk coraz mniej.
Ale piła!
No przecież jest osłona, co ty ślepy jesteś?
RustyRat napisał/a:
wystarczy prostą osłone zrobić, ale po co
No przecież jest osłona, co ty ślepy jesteś?
Mój ojciec mial kumpla, stolarza który zawsze przy gorzałce chwalił się, że jest jedynym w mieścinie stolarzem z wszystkimi palcami. Po którejś z ich popijawek nie minął tydzień i ujebał sobie kciuka dalej piją gorzałę od czasu do czasu ale już palcami się nie chwali
Bloblas napisał/a:
Mój ojciec mial kumpla, stolarza który zawsze przy gorzałce chwalił się, że jest jedynym w mieścinie stolarzem z wszystkimi palcami. Po którejś z ich popijawek nie minął tydzień i ujebał sobie kciuka dalej piją gorzałę od czasu do czasu ale już palcami się nie chwali
Mam dużo stolarzy w rodzinie. Jak siedzisz z nimi przy stole i przyjrzysz się, to wszyscy są zdekompletowani. Ręce w bliznach, palce bez paznokci, dziwnie powyginane, różnej długości.
baronturbina napisał/a:
Czekam na film z ręką w roli głównej. Chwalenie się ujebanymi palcami to taka przystawka i Zachętą do dobrego materiału.
Drugi raz nie utnie kurde
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów