18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Wepss 2021-09-09, 22:39
Czemu oni się za każdym razem dziwią. Nie rozumiem tego rozumowania. Lepiej być zastrzelonym, niż pokazać te ręce.

Fuck yeah
Zgłoś
Marco_Zg 2021-09-09, 22:40
Ogólnie to ch.ja widać, a później w raporcie, wydawało mi się to odstrzeliłem chwasta.
Zgłoś
TheBadFrog 2021-09-09, 23:39 7
Długo będziesz jeszcze śmiecił filmami z PoliceActivity? Normalnie jak 5 letnie dziecko które dorwało się do czekoladek I żre do porzygu. Normalnie ogolić jaja i ponownie do przedszkola. Na Sadolu oczekuje filmów które nie przechodzą przez cenzurę na Youtube a nie to co subuje od długiego czasu. To przyjdzie jakiś wanabe mistrzem sadola i cały kanał PA chce wrzucić. Co Ty zrobisz jak Ci za chwile braknie filmów z PA? Wiem póki co siedzisz ze spuszczonymi gaciami przy kompie podczas uploadu ale jak filmów zabraknie te gacie będą pełne gruzu zrzuconego przy bólu dupy
Zgłoś
pawlik2000 2021-09-10, 0:32 1
dobrze że u Nas w Polsce niema takiego dostępu do broni ,ładna reakcja policji.

Wepss napisał/a:

Czemu oni się za każdym razem dziwią. Nie rozumiem tego rozumowania. Lepiej być zastrzelonym, niż pokazać te ręce.

Bo są pojebani
Zgłoś
daminoday 2021-09-10, 0:55
Jesse wstawki dosc dobre tylko troche za duzo, tak mi sie wydaje.
Zgłoś
Zcarg 2021-09-10, 4:36 5
TheBadFrog napisał/a:

Długo będziesz jeszcze śmiecił filmami z PoliceActivity? Normalnie jak 5 letnie dziecko które dorwało się do czekoladek I żre do porzygu. Normalnie ogolić jaja i ponownie do przedszkola. Na Sadolu oczekuje filmów które nie przechodzą przez cenzurę na Youtube a nie to co subuje od długiego czasu. To przyjdzie jakiś wanabe mistrzem sadola i cały kanał PA chce wrzucić. Co Ty zrobisz jak Ci za chwile braknie filmów z PA? Wiem póki co siedzisz ze spuszczonymi gaciami przy kompie podczas uploadu ale jak filmów zabraknie te gacie będą pełne gruzu zrzuconego przy bólu dupy

A pies jebał ciebie twoje oczekiwania twoją matkę i dwóch ojców

Podpis
Spytałem mojej pani doktor, psychiatry mego, czy uważa, że jestem szalony.
Powiedziała:
- Nie!
Więc przestałem celować w nią flarą...
Zgłoś
Carti 2021-09-10, 6:16
Jesse.Pinkman napisał/a:

Weź sobie melisę pierdolnij na uspokojenie a potem wejdź w profil najmana i pooglądaj jego pedalskie wstawki. Następne skargi kierować na

co się dojebałeś i tak tu kurwa prawie nic nie ma to i to dobrze obejrzeć
Zgłoś
Halman 2021-09-10, 7:56 4
Jesse.Pinkman napisał/a:

wejdź w profil najmana i pooglądaj jego pedalskie wstawki.

tak sie mają twoje wyobrażenia ze masz takie zajebiste filmiki w stosunku do tych "pedalskich wstawek"; twarde zderzenie z rzeczywistością w liczbach;
Zgłoś
TheBadFrog 2021-09-10, 8:29 1
Zcarg napisał/a:

A pies jebał ciebie twoje oczekiwania twoją matkę i dwóch ojców

Widzisz tyle ruchania w mojej rodzinie a Ciebie nawet pies po pijaku nie chce i jedynie łapsko z dorysowanymi oczkami Ci zostało

Zgłoś
RYHOO 2021-09-10, 8:38 7
Halman beka z Ciebie zawsze bedzie bo zazdrość cipska ściska nawet najbardziej wysuszonym rurkowcom - ale poczciwy z Ciebie stoolej

Jebać kurwy
Zgłoś
FeeGiee 2021-09-10, 9:16 4
zdrowoyebne napisał/a:

ja pierdole wez juz tego tu nie wrzucaj kurwa dorwales sie do jakiegos zjebanego kanalu i zasmiecasz tym caly sadisctic.we zkurwqa chociaz 1 filmik na tydzien kurwaaa

ja pierdole a weź sklej pizde bo jebie
Zgłoś
Jesse.Pinkman 2021-09-10, 10:26 7
Halman napisał/a:

tak sie mają twoje wyobrażenia ze masz takie zajebiste filmiki w stosunku do tych "pedalskich wstawek"; twarde zderzenie z rzeczywistością w liczbach;

Masz tu najman twoje zderzenie ze ścianą-jak ludzie reagują na twój bełkot. Piecze dupka?
Zgłoś
wir00z 2021-09-10, 11:54 4
Halman napisał/a:

Ooo jest i pizda sadolowa,która za wirtualne piwo dałaby ruchać swoją starą. Teraz właśnie wyszło jak nic innego się dla Ciebie nie liczy jak wirtualny żubr.

UZDI
Zgłoś
RayRobinson 2021-09-10, 12:09
wir00z napisał/a:

Ooo jest i pizda sadolowa,która za wirtualne piwo dałaby ruchać swoją starą. Teraz właśnie wyszło jak nic innego się dla Ciebie nie liczy jak wirtualny żubr.

Haha prawie się poplułem ze śmiechu czytając. On tylko wyzywać u mnie i pierdolić głupoty. Piwko leci ziomuś.
Zgłoś
alucard321 2021-09-10, 13:11 1
Jesse.Pinkman napisał/a:

Mógłby omijać te filmy i zaoszczędzić sobie bólu dupy a nam tych wypocin ale przecież kurwa oni wszyscy muszą płakać.

Niby piszesz ze masz w dupie zaczepne komentarze, ale na prawie każdy odpisujesz. Widzę że jednak troszkę bierzesz to do siebie. Gdybyś faktycznie miał słowa krytyki gdzieś, to nie zwracałbyś na nie uwagi, a widzę że krytyków coraz więcej.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów