Długo będziesz jeszcze śmiecił filmami z PoliceActivity? Normalnie jak 5 letnie dziecko które dorwało się do czekoladek I żre do porzygu. Normalnie ogolić jaja i ponownie do przedszkola. Na Sadolu oczekuje filmów które nie przechodzą przez cenzurę na Youtube a nie to co subuje od długiego czasu. To przyjdzie jakiś wanabe mistrzem sadola i cały kanał PA chce wrzucić. Co Ty zrobisz jak Ci za chwile braknie filmów z PA? Wiem póki co siedzisz ze spuszczonymi gaciami przy kompie podczas uploadu ale jak filmów zabraknie te gacie będą pełne gruzu zrzuconego przy bólu dupy
A pies jebał ciebie twoje oczekiwania twoją matkę i dwóch ojców
Więc przestałem celować w nią flarą...
Weź sobie melisę pierdolnij na uspokojenie a potem wejdź w profil najmana i pooglądaj jego pedalskie wstawki. Następne skargi kierować na
co się dojebałeś i tak tu kurwa prawie nic nie ma to i to dobrze obejrzeć
tak sie mają twoje wyobrażenia ze masz takie zajebiste filmiki w stosunku do tych "pedalskich wstawek"; twarde zderzenie z rzeczywistością w liczbach;wejdź w profil najmana i pooglądaj jego pedalskie wstawki.
A pies jebał ciebie twoje oczekiwania twoją matkę i dwóch ojców
Widzisz tyle ruchania w mojej rodzinie a Ciebie nawet pies po pijaku nie chce i jedynie łapsko z dorysowanymi oczkami Ci zostało
Masz tu najman twoje zderzenie ze ścianą-jak ludzie reagują na twój bełkot. Piecze dupka?tak sie mają twoje wyobrażenia ze masz takie zajebiste filmiki w stosunku do tych "pedalskich wstawek"; twarde zderzenie z rzeczywistością w liczbach;
tak sie mają twoje wyobrażenia ze masz takie zajebiste filmiki w stosunku do tych "pedalskich wstawek"; twarde zderzenie z rzeczywistością w liczbach;
Ooo jest i pizda sadolowa,która za wirtualne piwo dałaby ruchać swoją starą. Teraz właśnie wyszło jak nic innego się dla Ciebie nie liczy jak wirtualny żubr.
Niby piszesz ze masz w dupie zaczepne komentarze, ale na prawie każdy odpisujesz. Widzę że jednak troszkę bierzesz to do siebie. Gdybyś faktycznie miał słowa krytyki gdzieś, to nie zwracałbyś na nie uwagi, a widzę że krytyków coraz więcej.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów