18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Maras0803 2021-09-10, 13:58 1
zdrowoyebne napisał/a:

ja pierdole wez juz tego tu nie wrzucaj kurwa dorwales sie do jakiegos zjebanego kanalu i zasmiecasz tym caly sadisctic.we zkurwqa chociaz 1 filmik na tydzien kurwaaa

Dzbanie kto ci karze to oglądać? Nie potrafisz pominąć czy kurwa jaki masz problem? Niech wpierdala 20 takich filmów dziennie, przynajmniej jest co oglądać, ale nie ma kutasów to już się pedałkom nie podoba.
Zgłoś
Grymson 2021-09-10, 14:23 1
Zcarg napisał/a:

A pies jebał ciebie twoje oczekiwania twoją matkę i dwóch ojców

Ty widze, ze za to pierdolisz slownik
Zgłoś
SirMajkel 2021-09-10, 14:30 3
Jesse.Pinkman napisał/a:

Weź sobie melisę pierdolnij na uspokojenie a potem wejdź w profil najmana i pooglądaj jego pedalskie wstawki. Następne skargi kierować na

właśnie ty weź jebnij się w głowę spamerze, przetnij kabel od neta, zwal sobie konia i idź stąd... zniknij, niech Cie tu nie będzie.

Maras0803 napisał/a:

Dzbanie kto ci karze to oglądać? Nie potrafisz pominąć czy kurwa jaki masz problem? Niech wpierdala 20 takich filmów dziennie, przynajmniej jest co oglądać, ale nie ma kutasów to już się pedałkom nie podoba.

problem jest taki, że tego jest 15 pod rząd. Po co tu cały kanał z jutuba przerzuca debil?

już raz mnie zaprosili.
Zgłoś
RadosnyRabarbar 2021-09-10, 14:37 1
wojciech1234 napisał/a:

To jest jakiś dramat. Kolesia mogły boleć połamane nogi a ci jeszcze w niego władowali cały magazynek. Dramat. Jak pomyślę że ktoś z bliskich mógłby być tak potraktowany to aż mnie krew zalewa. Egzekucja w białych rękawiczkach.

Wstawaj, zesrałeś się. Ucieka przed policją.W kraju gdzie broń jest powszechnie dostępna, koleś powinien wiedzieć, że nie ma co dyskutować z policją. Policjant krzyczy wyraźnie, żeby pokazał ręce więc powinien pokazać i potem jak nóżka boli to do szpitala. P.S. Fajną musisz mieć rodzinkę
Zgłoś
wir00z 2021-09-10, 14:38 3
Halman napisał/a:

tak sie mają twoje wyobrażenia ze masz takie zajebiste filmiki w stosunku do tych "pedalskich wstawek"; twarde zderzenie z rzeczywistością w liczbach;

Ooo jest i pizda sadolowa,która za wirtualne piwo dałaby ruchać swoją starą. Teraz właśnie wyszło jak nic innego się dla Ciebie nie liczy jak wirtualny żubr.

UZDI
Zgłoś
mesjans 2021-09-10, 16:57 1
zdrowoyebne napisał/a:

ja pierdole wez juz tego tu nie wrzucaj kurwa dorwales sie do jakiegos zjebanego kanalu i zasmiecasz tym caly sadisctic.we zkurwqa chociaz 1 filmik na tydzien kurwaaa

A ja lubię takie akcje, nie lubię serii "polskie drogi" ale po prostu w nie nie wchodzę i nie komentuję.
Zgłoś
C................a 2021-09-11, 2:42
Dziennie będziesz to wstawiał ty gówno z tego kanału rzygać się tym chce
Zgłoś
Maras0803 2021-09-12, 12:15
Maras0803 napisał/a:

problem jest taki, że tego jest 15 pod rząd. Po co tu cały kanał z jutuba przerzuca debil?

Wasz problem jest taki, że coś się wam nie podoba i tak nie może być i chuj, ale wasze zdanie nikogo kurwa nie obchodzi. Jego wrzutki zbierają piwa, więc innym się to podoba, czego zjeby nie rozumiecie? Nie chcesz oglądać to scrolluj dalej, kurwa nawet małpa by na to wpadła.
Zgłoś
bastolinii 2021-09-12, 17:20
Tego twojego gówna nawet nie oglądam,szkoda twojego czasu na wrzucanie tych filmów

fajnie bylo
Zgłoś
Maras0803 2021-09-12, 18:52
bastolinii napisał/a:

Tego twojego gówna nawet nie oglądam,szkoda twojego czasu na wrzucanie tych filmów

Skoro ty nie oglądasz to faktycznie nie ma sensu nic wrzucać
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów