ja pierdole wez juz tego tu nie wrzucaj kurwa dorwales sie do jakiegos zjebanego kanalu i zasmiecasz tym caly sadisctic.we zkurwqa chociaz 1 filmik na tydzien kurwaaa
Dzbanie kto ci karze to oglądać? Nie potrafisz pominąć czy kurwa jaki masz problem? Niech wpierdala 20 takich filmów dziennie, przynajmniej jest co oglądać, ale nie ma kutasów to już się pedałkom nie podoba.
A pies jebał ciebie twoje oczekiwania twoją matkę i dwóch ojców
Ty widze, ze za to pierdolisz slownik
Weź sobie melisę pierdolnij na uspokojenie a potem wejdź w profil najmana i pooglądaj jego pedalskie wstawki. Następne skargi kierować na
właśnie ty weź jebnij się w głowę spamerze, przetnij kabel od neta, zwal sobie konia i idź stąd... zniknij, niech Cie tu nie będzie.
Dzbanie kto ci karze to oglądać? Nie potrafisz pominąć czy kurwa jaki masz problem? Niech wpierdala 20 takich filmów dziennie, przynajmniej jest co oglądać, ale nie ma kutasów to już się pedałkom nie podoba.
problem jest taki, że tego jest 15 pod rząd. Po co tu cały kanał z jutuba przerzuca debil?
już raz mnie zaprosili.To jest jakiś dramat. Kolesia mogły boleć połamane nogi a ci jeszcze w niego władowali cały magazynek. Dramat. Jak pomyślę że ktoś z bliskich mógłby być tak potraktowany to aż mnie krew zalewa. Egzekucja w białych rękawiczkach.
Wstawaj, zesrałeś się. Ucieka przed policją.W kraju gdzie broń jest powszechnie dostępna, koleś powinien wiedzieć, że nie ma co dyskutować z policją. Policjant krzyczy wyraźnie, żeby pokazał ręce więc powinien pokazać i potem jak nóżka boli to do szpitala. P.S. Fajną musisz mieć rodzinkę
tak sie mają twoje wyobrażenia ze masz takie zajebiste filmiki w stosunku do tych "pedalskich wstawek"; twarde zderzenie z rzeczywistością w liczbach;
Ooo jest i pizda sadolowa,która za wirtualne piwo dałaby ruchać swoją starą. Teraz właśnie wyszło jak nic innego się dla Ciebie nie liczy jak wirtualny żubr.
Wasz problem jest taki, że coś się wam nie podoba i tak nie może być i chuj, ale wasze zdanie nikogo kurwa nie obchodzi. Jego wrzutki zbierają piwa, więc innym się to podoba, czego zjeby nie rozumiecie? Nie chcesz oglądać to scrolluj dalej, kurwa nawet małpa by na to wpadła.