📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
Hulaje są tak samo Zjebani jak pedalarze
kiblohulajnoga, wow
Hulajpizda nie usiedziala w siodle.
Na tym nagraniu proszę Państwa można zauważyć zjawisko cudowne - cud.
Panu bohaterowi na chujlajnodze spadły buty, a jednak wstał i żyje. Coś niesamowitego! To się nadaje do prasy.
Panu bohaterowi na chujlajnodze spadły buty, a jednak wstał i żyje. Coś niesamowitego! To się nadaje do prasy.
karaseka napisał/a:
jakby to byl pilkarz to jeszcze by tam lezal
Wyjebał się, bo kierował jedną ręką.
Kierował jedną ręką, bo drugą trzymał przy uchu telefon.
Trzymał telefon, bo przez niego rozmawiał.
Rozmawiał, BO TAK.
Rozmawiał, BO TAK.
UrlichUrwich napisał/a:
Wyjebał się, bo kierował jedną ręką.
Rozmawiał, BO TAK.
Obserwuję to prawie codziennie w wykonaniu rowerzystów - kierowanie jedną ręką i rozmowa przez tel. A teraz niech każdy sobie spróbuje przyhamować jedną ręką...
Jebac_pedalarzy napisał/a:
Hulaje są tak samo Zjebani jak pedalarze
nie... hujanogarze sa zjebani duzo bardziej. Niecale 2 dni temu w Cambridge centralnie, na pelnej kurwie wjechalo mi dwoch kolesi na hulajnogch prosto przed maske. 2 kolesi okolo lat 30 lub 35l
karaseka napisał/a:
To telefon poleciał, a nie but.
mogli po nim profilaktycznie przejechać
Szczerze to ja bym się bał wyjechać na takie skrzyżowanie hulajką, a pełen hardcore to jeszcze jedną ręką trzymać telefon i kierownicę Widać, że dusza wyrywa się do Boga
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów