📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:11

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cz🤬chy j🤬e zawsze grają nie fair... Dlatego tym obsrańcom trzeba zakładać łańcuchy na szyje i orać nimi pole

Cezzar napisał/a:
Cz🤬chy j🤬e zawsze grają nie fair... Dlatego tym obsrańcom trzeba zakładać łańcuchy na szyje i orać nimi pole
Do tego potrzebne raczej chomąto

JoSeed napisał/a:
Ludzie... co to za wyjec mordę nadziera? Przeszkadza w odbiorze.
Nie poznajesz? Murzyn
JoSeed napisał/a:
Ludzie... co to za wyjec mordę nadziera? Przeszkadza w odbiorze.
Dobrze napisałaś: wyjec, taka małpa 😉
[ Dodano: 2025-03-28, 01:41 ]
A tak się dobrze młodzieńca oglądało, kibicowałam mu 💪
podpis użytkownika
I'm fucking crazy but I'm free
Zwierzęta zaczynają używać narzędzi. Jeszcze trochę i zaczną przypominać ludzi
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie