Ewentualnie poczuł ale chciał nauczyć czegoś kierownika golfa
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak Sasza miał 3 promile we krwi to nie poczuł ani nie usłyszał, że mu się coś przyczepiło
Ja bym bardziej powiedział, że wolał go ściągnąć na bok żeby nie spodobać większej katastrofy
Przy takich specach z zakresu C+E ja się nie dziwię że im kierowców brakuje
Barnellini napisał/a:
Jak Sasza miał 3 promile we krwi to nie poczuł ani nie usłyszał, że mu się coś przyczepiło
Nie Sasza tylko raczej Grzesio z PL :DDD
Fx12 napisał/a:
z zakresu C+E ja się nie dziwię że im kierowców brakuje
Tutaj kolego to tylko kat. C kierowca i to z PL wiec nie oceniaj wszystkich jedna miarka.
To są Ci mówi kierowcy po brexicie
Dzien jak codzien w UK
Jesse.Pinkman nie powinieneś napisać że samochód został "wyjaśniony"?
Artis_uk napisał/a:
Nie Sasza tylko raczej Grzesio z PL :DDD
Tutaj kolego to tylko kat. C kierowca i to z PL wiec nie oceniaj wszystkich jedna miarka.
A skąd info że to kierowca z PL? Bo auto należy do zjebanej sieciówki gregsa.
Kiedyś robiłem na łopacie na takim wielkim rondzie w północnej pl. Trasa dawnej berlinki, ale nie ważne.
Kopie w ziemi a nagle słyszę uderzenie i jak trąbi samochód , był korek i jakieś Lupo czy inne cudo wjechało w martwa strefę stojąc w korku a ten go przchal przez całe rondo xd a ten drugi debil hamował. Koniec końców zjechali 200m dalej i się dogadali.
Kopie w ziemi a nagle słyszę uderzenie i jak trąbi samochód , był korek i jakieś Lupo czy inne cudo wjechało w martwa strefę stojąc w korku a ten go przchal przez całe rondo xd a ten drugi debil hamował. Koniec końców zjechali 200m dalej i się dogadali.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów