18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:43
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Chyba nie poruchał
Jesse.Pinkman • 2013-01-11, 20:01
Mój pierwszy temat. Nie, nie będę skamlał jak pizda w stylu ,,proszę o wyrozumiałość" blablabla. Jak się nie spodoba to śmiało walić ,,idź pan w chuj" czy tam walić kopa w dupę (jak kto woli).

Sytuacja z mojego życia wzięta. A więc raczej nie było. Chociaż sam pomysł znalazłem w necie.

Dorabiam sobie na taksówce i ostatnio wiozłem gościa, który dość często korzysta z moich usług, aczkolwiek nigdy jakoś specjalnie za nim nie przepadałem (zawsze jakieś ale odnośnie ceny, a to tu coś źle a to tam, takie tam marudzenie). W dodatku nieraz chwalił się ile to on nie rucha i jaki to amant nie jest. No to postanowiłem mu odjebać bezczelny numer, bo byłem nie w humorze za bardzo. A wsiadł tym razem z jakąś dupeczką, co mu się nigdy wcześniej nie zdarzyło, pomimo, że tak chwalił jaki z niego żigolo. Nasza rozmowa, tuż przed tym jak wysiadali:

On: jak tam interes, kręci się
Ja: no kręci kręci, a u pana?
On: no nawet nawet...
Ja (przerywając mu): no widzę że nawet nawet bo ciuchy jak zwykle eleganckie, perfumy jak zwykle mocno dają po nosie. tylko dama jak co weekend inna.

W tym momencie wyraz twarzy owej damy zmienił się na bardzo ponury a jego mina też była nieciekawa Jak wysiadali to widziałem jak w oddali mu machała przed nosem łapami. Chyba tym razem nie poruchał A może i w mordę dostał, czego niestety już nie zdążyłem zauważyć.

Gdzieś kiedyś przeczytałem podobną historię, więc bez spin, że skopiowane
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
l_witek 2013-01-11, 20:04 3
To ty ta złotówka dla przyjemności chyba jeździsz bo z takim podejściem to klientów miał nie będziesz
Zgłoś
bloodwar 2013-01-11, 20:05 33
Aż chciało by się rzucić słynnym "No i?" ale za to warn więc nie rzucę W zamian napiszę krótko: jeżeli zawaliłeś jakiemuś kolesiowi ruchanie (i nie był to gej ani aktualny facet Twojej byłej to jesteś zwykły chuj, powinna być jakaś solidarnośc jąder kurwa jego mać!
Zgłoś
Chleb razowy 2013-01-11, 20:20 4
Zawsze powtarzam, że taksiarze to mendy...
Zgłoś
Jesse.Pinkman 2013-01-11, 20:22 3
Ogólnie to bym nic takiego nie odjebał gdyby nie fakt, że kolesiowi nieraz zdarzyło się naprawdę mnie wkurwić. A bo cena za wysoka (gdzie ja mam najniższe stawki na mieście), a bo za daleko stanąłem. Takie małe usprawiedliwienie. Chociaż pewnie niewiele pomoże tutaj
Zgłoś
wysokogatunkowy 2013-01-11, 20:22
Napisz chociaż że później wróciłeś po nią i sam ja wyruchałeś
Zgłoś
Jesse.Pinkman 2013-01-11, 20:25 1
gatun0 napisał/a:

Napisz chociaż że później wróciłeś po nią i sam ja wyruchałeś

Myślę, że tego wieczoru to ona by nie dała nikomu. Conajwyżej w ryja
Zgłoś
konto1981 2013-01-11, 20:28 4
jak typowa złotówka, chuj nie kolega
Zgłoś
Jesse.Pinkman 2013-01-11, 21:22
bloodwar napisał/a:

i nie był to gej

Nie mam stuprocentowej pewności, czy ta dama nie miała kutasa. Jak prowadzę to staram się patrzeć na drogę (żeby nie trafić na harda) zamiast obczajać ludzi.
Zgłoś
Darson666 2013-01-11, 23:46
BluntedAstronaut napisał/a:

Mój pierwszy temat.
Sytuacja z mojego życia wzięta. Chociaż sam pomysł znalazłem w necie.

Gdzieś kiedyś przeczytałem podobną historię, więc bez spin, że skopiowane

Gubisz się w zeznaniach, darowałbyś sobie taki wstęp
A może masz schizofrenię?
Zgłoś
Jesse.Pinkman 2013-01-11, 23:50
Darson666 napisał/a:

Gubisz się w zeznaniach, darowałbyś sobie taki wstęp

Haha, takiego wała Już wiem skąd pomysł zaczerpnąłem. Z kabaretu. A dokładniej solowy występ albo Pazury albo któregoś z jajcarzy pokroju Poniedzielskiego, Piaseckiego czy Bałtroczyka. Dokładnie który to nie pamiętam. Także nie łap pan za słówka.
Zgłoś
Darson666 2013-01-11, 23:52
To nie pierdol, że sytuacja ,,Z mojego życia wzięta", tutaj łapię za całe zdanie.
Zgłoś
Jesse.Pinkman 2013-01-11, 23:56 2
Darson666 napisał/a:

To nie pierdol, że sytuacja ,,Z mojego życia wzięta"

Ziomuś, nie osłabiaj mnie Wytłumaczę Ci to najprościej jak się da:

-obejrzałem kabaret, w necie - bo w czasach szeroko rozwiniętego internetu zastępuje mi on telewizję całkowicie od paru lat

-przyszedł moment, w którym ów gościu z dziewoją wsiadał do mojej bryki i w mojej głowie zrodził się szatański pomysł uprzykrzenia życia buraczkowi za wszelakie wcześniejsze nerwy stargane

-po reakcji laseczki uznałem, że historia warta przytoczenia, stąd temat na sadolu i napis ,,z życia wzięte", które to słowa oznaczają dokładnie ,,przeżyłem to kurwa"

Teraz rozumiesz?
Zgłoś
Darson666 2013-01-12, 0:11
Sąd nie uznaje argumentacji oskarżonego. Palnąłeś głupotę, ktoś zauważył i się wydało
Zgłoś
Anvilek 2013-01-12, 0:57 1
Autor tematu jest rudy. I chuj.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem