📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Jak ten cały Bęgowski nie umie się przyznać do swoich lewackich poglądów to chyba nie ma jaj.
hehhehe
hehhehe
Szkoda ze zamiast piwa nie mozna ci sprezentowac kufla szczyn - pasowalyby do ciebie.
Kto śmiał powiedzieć że ta śliczna i delikatna kobieta ma ryło jak bokser???
kaiel,
Nawet nie spytam czego szukałeś w sieci
Nawet nie spytam czego szukałeś w sieci
Ja bym to na harda przeniósł do działu "fekalia". Takiej "twarzy" nie da rady kochać nawet matka...
Nie wiem czy jest jeszcze ktokolwiek kto wierzy, że Pan Bęgowski zmienił płeć z powodu zaburzeń płciowych. Najłatwiej zmienić tożsamość i mówić, że jest się kimś innym. Można np.: uciec od konsekwencji
Marc_ idź porozmawiać na temat tego tematu ze swoją czerwoną rodziną.
Dzięki w UJJJJJ i w pizdu wszystkie pączki poszły się jeba*
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów