Jest plan. Musimy przekonać Chińczyków, że jądra muzułmanów to afrodyzjak. Kilka lat i problem z głowy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
oj nie, arabów jest "troszkę" więcej niż, dajmy na to, białych murzynów. Chociaż regularną wojnę o jaja chętnie bym zobaczył.
w sumie żart żartem, ale Chińczycy wydają się być jedyną nadzieją. Niech zostawią Syberię o której mówi się w kontekście poszerzenia ich terytorium i niech zajmują bliski wschód. To da im kontrolę nad większą ilością ropy niż posiada Sybir.
Może to być wprawdzie nadal katastrofą białego człowieka, ale chyba wolałbym, żeby za kilkaset lat w kosmosie reprezentowali nas bądź co bądź inteligentni żółci niż na Ziemi na kontakt z "Allahem" czekali kozojebcy.
(dlaczego mi podkreśla kozojebcy jako błąd? drodzy admini panujcie nad tym)
Może to być wprawdzie nadal katastrofą białego człowieka, ale chyba wolałbym, żeby za kilkaset lat w kosmosie reprezentowali nas bądź co bądź inteligentni żółci niż na Ziemi na kontakt z "Allahem" czekali kozojebcy.
(dlaczego mi podkreśla kozojebcy jako błąd? drodzy admini panujcie nad tym)
A muzułmanów musimy przekonać, że te różne dziwne chińskie napisy obrażają allaha.
I mamy profit...
I mamy profit...
albo wysylajmy tam kozy i zabierajmy kobiety, z kozami sie chuje nie rozmnożą a my bedziemy mieli niewolnice
Gorzej jak wciagnie jadra a wysra ciapka
@golden8426, ale to wtedy można zajebać szczotką do kibla, spuścić i problem z głowy.
Chiny są największą potęgą. Jest ich tylu że nawet bomby atomowe by nam nie pomogły. Nie ma takich szmatogłowych którzy daliby im radę. Dobry plan panie autorze
Chińczycy powoli, ale sukcesywnie opanowują Afrykę Wschodnią. Chytrym okiem patrzą na zasoby surowcowe Sudanu, Kenii, Tanzanii i Ugandy. Przy czym inwestują z rozmachem, np. oprócz kopalni budują również linię kolejową i port. Co prawda Chiny teraz są gdzieś w miejscu, w którym Europa i USA były pod koniec XIX wieku, czyli w czasach wyzysku klasy robotniczej i gwałtownej industrializacji kosztem środowiska naturalnego. Niemniej mamy wiek XXI i rolą wiodącą chińskiej gospodarki są nowoczesne technologie w kosmicznymi włącznie. Ważne jest również to, że Chińczycy nie mają moralnych dylematów w tak drażliwych np. w USA kwestiach, jak inżynieria genetyczna. Oprócz tegochińska klasa średnia (a więc zamożni konsumenci) to grubo ponad 100 milionów ludzi, a oprócz tego jeszcze jest kilkadziesiąt milionów milionerów i kilkaset tysięcy miliarderów.
Gospodarka oparta na sprzedaży surowców to droga donikąd. Arabowie zrozumieli to jakieś 20 lat temu, Rosjanie właśnie się o tym dowiedzieli, a Wenezuelczycy są od kilku lat w czarnej dupie.
Gospodarka oparta na sprzedaży surowców to droga donikąd. Arabowie zrozumieli to jakieś 20 lat temu, Rosjanie właśnie się o tym dowiedzieli, a Wenezuelczycy są od kilku lat w czarnej dupie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów