📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Tam na tym kurwa dzikim zachodzie to czuby nie mają wgl jakiegoś instynktu samozachowawczego... samolot prawie by się w nich wjebał a te stoją i sobie nagrywają
I oczywiście w pionie
I oczywiście w pionie
SPIERDOLIX napisał/a:
Tam na tym kurwa dzikim zachodzie to czuby nie mają wgl jakiegoś instynktu samozachowawczego... samolot prawie by się w nich wjebał a te stoją i sobie nagrywają
I oczywiście w pionie
Kartel Panie, jak byś dostawał tyle co kot prezesa to też byś się rozjebał samolotem jak na pisowca przystało a potem oskarżył PO winnym wypadku i ściognoł podatki na pochowanie choj wie kogo
Tokio drift
smaku89 napisał/a:
Kartel Panie, jak byś dostawał tyle co kot prezesa to też byś się rozjebał samolotem jak na pisowca przystało a potem oskarżył PO winnym wypadku i ściognoł podatki na pochowanie choj wie kogo
Skąd się biorą takie przyjeby jak Ty? Płacą Wam za wpierdalanie się z polityką gdziekolwiek się da? Nawet do łózka starych?
Pas był krzywy a droga też była krzywa.
Jak dla mnie to pilot w ostatniej chwili stwierdził, że może ląduje o sekundę za szybko i się w nich może wpierdolić. Przechylił maszynę w ostatnim czasie i przez to jedno koło dostało za duży nacisk na siebie.
Gdziekolwiek idziesz, idź z całym swoim sercem.
Jak dla mnie to pilot w ostatniej chwili stwierdził, że może ląduje o sekundę za szybko i się w nich może wpierdolić. Przechylił maszynę w ostatnim czasie i przez to jedno koło dostało za duży nacisk na siebie.
Przede wszystkim to zacznijmy od tego że to nie miało prawa się udać bo leciał obok pasa i w sumie chuj wie co on chciał zrobić bo zjebał sytuację dużo wcześniej niż to widać na filmiku ustawiając się obok osi pasa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów