Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Za przejechanego sierściucha zawsze dam piwo.
Gdyby nie te sierściuchy, to dawno wjebały by Ciebie i Twoją głupią starą szczury.
Gdyby nie te sierściuchy, to dawno wjebały by Ciebie i Twoją głupią starą szczury.
Rozumiem, że gdyby nie sierściuchy, to w starciu człowiek szczury, nie mielibyśmy szans. Zajebisty kurwa jesteś. Z czego to wyssałeś?
Rozumiem, że gdyby nie sierściuchy, to w starciu człowiek szczury, nie mielibyśmy szans. Zajebisty kurwa jesteś. Z czego to wyssałeś?
Nie zesraj się ćwoku.
Przypomnij mi jak ludzie sobie radzą np z szarańczą, moskitami, muchami albo karaluchami. Szczury to jeszcze wyższy level. Przez stratę/zjedzenie przez gryzonie zapasów żywności upadały królewstwa.
O Popielu nie słyszałeś?
Nie zesraj się ćwoku.
Przypomnij mi jak ludzie sobie radzą np z szarańczą, moskitami, muchami albo karaluchami. Szczury to jeszcze wyższy level. Przez stratę/zjedzenie przez gryzonie zapasów żywności upadały królewstwa.
No i? Upośledzona umysłowo aktorka nadaje ton Twojej wypowiedzi? Coś mi się wydaje, że nie umieszprzeznać się do błędu...
Pewnie płakałeś, jak Mufasa spadł ze skały.
Że człowiek jest na tyle głupi i ślamazarny, aby wjebać się pod pojazd szynowy, to jeszcze można jakoś wytłumaczyć, ale kot?
Skoro tak lubisz Mruczki i inne Filemony, to powinieneś wiedzieć, iż natura wyposażyła je w zmysły tak czułe, że ten kotecek powinien już wiedzieć o zbliżającym się niebezpieczeństwie jakieś 14 minut przed przyjazdem.
Stwierdzam zatem, że kitku ze zdjęcia jest:
a) samobójcą
b) idiotą
c) ofiarą znęcania się
Może ktoś go w worku na te tory wrzucił, ale jednak obstawiam, że to kretyn.
Koty mają taki durny skrypt w oprogramowaniu, że kiedy są na kursie kolizyjnym to NIGDY się nie zatrzymają, a jedynie przyspieszą. Ten skrypt mają również jeleniowate. Nie uczestniczę w wojnie psiarzy i kociarzy, ale warto dodać, że psy takiego buga w OS'ie nie mają.
Akurat koty średnio dają sobie radę ze szczurami - taki szczur to nie mysz, potrafi upierdolić, jeśli trzeba. Ich zęby są tak twarde, że potrafią nimi przegryźć stal czy beton (5.5 w skali twardości Mohra, stal ma 4-4.5). Koty wolą bezbronne zwierzęta typu właśnie myszy czy też ptactwo. Głodny kot zaatakuje szczura, ale czy da mu radę, to już inna sprawa (tym bardziej, że szczury potrafią być całkiem spore).
Znać, że na sadolu same mieszczuchy siędzą, skoro takich rzeczy nie wiedzą i taka odpowiedź zebrała najwięcej piw (albo sami członkowie klubu przyjaciół czworonogów - z bólem dupy, bo kitku w kawałkach).
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów