📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
pewnie pierwszą cieczkę wyczuły, ale jak się wyjebała to się ze strachy zesrała, to spierdoliły. Piwko za podkład muzyczny.
Wychowałem się w domu, gdzie zawsze było kilka kotów i psów i lubie zwierzaki, ale taka masa kundli biegająca samopas jest nie do pomyslenia. Właścicielom mandaty a samotne wyłapać i do schroniska.
Co tam się dzieję na Ukrainie. Sami Ukraińcy przyznają, że jedną z rzeczy która ich w Polsce szokuje to brak bezpańskich psów których u nich jest mnogo.
Z drugiej strony zdumiewa ich, że u nas w lesie czy przy drodze można spotkać sarnę czy zająca. U nich w lasach pusto.
Paradoks ukraiński.
Z drugiej strony zdumiewa ich, że u nas w lesie czy przy drodze można spotkać sarnę czy zająca. U nich w lasach pusto.
Paradoks ukraiński.
Lobo24 napisał/a:
Co tam się dzieję na Ukrainie. Sami Ukraińcy przyznają, że jedną z rzeczy która ich w Polsce szokuje to brak bezpańskich psów których u nich jest mnogo.
Paradoks ukraiński.
Normalna sprawa wbrew pozorom, dużo bezpańskich kundli to zwierzyny mało bo skurwiele zeżarły.
Moja kobieta ogląda ten film i mówi: "ooo, ale ma pieski! <3"
Banda zapchlonych szczekarzy.
Jest w tym gównie coś z namiastki sadola?? Oprócz pedalskiej muzyczki oczywiście .
Lobo24 napisał/a:
Paradoks ukraiński.
Mnie dziwiło w latach 80-tych, że w Niemczech brak kotów po śmietnikach, u nas to była norma.
zaszh napisał/a:
Normalna sprawa wbrew pozorom, dużo bezpańskich kundli to zwierzyny mało bo skurwiele zeżarły.
aż dziw, że tam cokolwiek bezpańskiego biega.
swoją drogą, który kurwa bezmózgi debil ucieka przed psem?? żeby psu aktywować tryb gonienia czy jaki chuj? ewidentnie sfora goniła głupią pizdę bo zaczęła uciekać, a jak się wyjebała to już nie było po co
aborcja powinna też dotyczyć jednostek z IQ poniżej tostera
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów