Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lepiej wypierdalaj już spać bo jutro od 5 rano u bałera szparagi zbierasz.
Następnemu dupsko pękło od bronienia polskiej patologii. Już był tu ostatnio zlot baranów, którzy twierdzili że patologia to za granicę wyjechała. Właśnie kurwa widzę, jaka w kraju inteligencja została. Weźcie mnie nie rozśmieszajcie z tymi tekstami o zmywakach u araba i szparagach u bauera, bo sami zapierdalacie w januszexie za najniższą krajową a jak za zarobioną miskę ryżu w wolnym czasie się bawicie, to widać na załączonym filmiku.
A w tym gogleboksie taki grzeczny i uśmiechnięty
Co Wy pierdolicie? To serio Abus?
Tak właśnie wyglada jak Podlasie przyjedzie do polski”A”. Wnętrze jego czaszki zagotowało się tym jak zobaczył dobrobyt. W strachu przed niewidzialnymi do tej pory stołami i krzesłami postanowił je odpędzić. A kary wtedy zaczęły wołać policję, tylko poza tamtym momentem, czemu zazwyczaj to „psy i bandyci”?
my przynajmniej gdzieś Jeździmy a ty siedzisz w tej swoje zapyziałej noże i szlochasz że świata nie zwiedziłeś przykro mi z tego powodu !
"...Syna mam, Ale głupi... Mówio, że po matce. Ale silny! Silny jak tur. A to mówio, że to po kowalu...
Wika też dobra, ryzykować zdrowie za parę krzeseł, laski często sobie pozwalają na takie zachowanie bo myślą, że nie dostaną plomby więc udają odważne. A jakby jej jednak przypie**olił i leżałaby półprzytomna po ciężkim krwotoku mózgu to ch*j jej po odszkodowaniu jak przez resztę życia będzie se plenić na wózku.
myśląca samicam a wyjebane na takie akcje
I zamiast kolejnej kuracji sterydowej odszkodowanko za zniszczenia lokalu, razy trzy, żeby zapamiętał zjeb kiełbasiany.
Dostał rachunek za rybkę haha , rzucał w piasek więc krzeseł i stolików nie uszkodził zbytnio, w sądzie bedzie mała szkodliwość społeczną, max niewielka grzywna , , odszkodowanie na mocy pozwu cywilnego więc Vika grzecznie pouklada krzesełka i zapomni o sprawie, a Pan dostanie odznakę od księdza i posła z PISu że przeciwstawił się wysokim cenom narzucanym przez zlych przedsiębiorców,
Dostał rachunek za rybkę haha , rzucał w piasek więc krzeseł i stolików nie uszkodził zbytnio, w sądzie bedzie mała szkodliwość społeczną, max niewielka grzywna , , odszkodowanie na mocy pozwu cywilnego więc Vika grzecznie pouklada krzesełka i zapomni o sprawie, a Pan dostanie odznakę od księdza i posła z PISu że przeciwstawił się wysokim cenom narzucanym przez zlych przedsiębiorców,
O znalazł się spec prawnik
Wika to ukrainka dla głuchych 0:15 lub tych co nie myją uszów .do tego trzeba nadmienić że ma więcej jaj niż poniektórzy nasi sadolowi koledzy ! dziękuje za uwagę.
my przynajmniej gdzieś Jeździmy a ty siedzisz w tej swoje zapyziałej noże i szlochasz że świata nie zwiedziłeś przykro mi z tego powodu !
Więcej jaj? Chyba mniej mózgu. Trzeba być debilem aby ryzykować życiem (wystarczy jeden strzał w głowę i Wika równie dobrze do końca życia mogłaby się patrzeć w sufit i przeżywać swoją "bohaterską akcję" w nieskończoność gdy ktoś będzie jej wycierał cieknącą ślinę z poduszki). Lokale są często ubezpieczone, poza tym jeśli jest monitoring to jest też materiał dowodowy na sprawcę. Państwo zabiera nam prawie 50% wynagrodzenia właśnie po to, aby z naszych podatków utrzymywać odpowiednie służby które mają między innymi w swoim zakresie radzenie sobie z takimi przypadkami.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów