Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Powiadasz Podlasie? Jutro zobaczys ze to elita która glosuje tylko na wybrańca Donalda.
Ty kurwa pewnie głosujesz na Pisiorów i opierdalasz przy tym pałe bratu jak stary przynosi do domu 500 +
Powiadasz Podlasie? Jutro zobaczys ze to elita która glosuje tylko na wybrańca Donalda.
Bo dzięki niemu mają 500+?
Następnemu dupsko pękło od bronienia polskiej patologii. Już był tu ostatnio zlot baranów, którzy twierdzili że patologia to za granicę wyjechała. Właśnie kurwa widzę, jaka w kraju inteligencja została. Weźcie mnie nie rozśmieszajcie z tymi tekstami o zmywakach u araba i szparagach u bauera, bo sami zapierdalacie w januszexie za najniższą krajową a jak za zarobioną miskę ryżu w wolnym czasie się bawicie, to widać na załączonym filmiku.
Ja nie rozumiem dlaczego jeden z drugim tutaj siedzicie zamiast w swoim ukochanym pubie w Londynie z miejscowymi Anglikami.
Ja nie rozumiem dlaczego jeden z drugim tutaj siedzicie zamiast w swoim ukochanym pubie w Londynie z miejscowymi Anglikami.
Co cię obchodzi co i gdzie jeden z drugim robi?
Co cię obchodzi co i gdzie jeden z drugim robi?
Gówno mnie to obchodzi co robią te przegrywać oraz oni gówno mnie obchodzą. Są za granicą śmieciami i byli nimi tutaj. Wbijają na polskie fora odreagowywać "polaczkując" wielkie cwaniaki za głupie żeby się umieć odnależć na miejscu. Chyba, że mam uwierzyć że jeden z drugim są światowej sławy neurochirurgami i wbili tutaj pisać głupoty miedzy operacjami. Chyba, że nie wiesz o co chodzi ,od czego się zaczęło to nie pisz banałów.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów