📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ja mam w domu pinczera miniaturkę i zawsze gdy z nim wychodzę biorę ze sobą składany zestaw który zawiera otwieracz do butelek, kilka innych klamotów, ale także scyzoryk. W sytuacji analogicznej do tej z filmiku (zamiast kota - moja psina) bym tego pitbulla urządził na cacy.
Radzę robić podobnie jeśli wyprowadzacie małe czworonogi lub np kilkuletnie dziecko. Paniom wystarczy gaz pieprzowy w torebce (psiknięcie bydlakowi w pysk też załatwi sprawę).
Radzę robić podobnie jeśli wyprowadzacie małe czworonogi lub np kilkuletnie dziecko. Paniom wystarczy gaz pieprzowy w torebce (psiknięcie bydlakowi w pysk też załatwi sprawę).
Zara odezwą się obroncy pieska, że on taki dobry tylko własciciela wina. Gówno prawda nie bez powodu te świniaki znajdują się na listach najbardziej agresywnych psów.
A jak kot mysz dręczy to znikają wszystkie bóle... Te zwierzęta są na siebie wrogo nastawione od dawnych czasów więc co tu więcej gadać.
Takie kundle maja tylko zakompleksione dresy bojace sie świata.
te psy maja pewna wade genetyczna ze atakuja wszystko nawet wlasciciela ktory je karmi i pieśći te psy sa pojebane no ale zaleta taka ze jak sie wgryza to zazywczaj nie ma bata by oderwaly kly :/
te psy nawet do samoobrony sa chujowe bo atakuja wlasiciela
do gazu z tym gownem
ps. bylo w wiadomosciach dawniej ze gosciu mial tego typu psa oraz dziecko i ze ten pies zagryzl dziecko tak o bo mu sie chcialo cos ugryzc
te psy nawet do samoobrony sa chujowe bo atakuja wlasiciela
do gazu z tym gownem
ps. bylo w wiadomosciach dawniej ze gosciu mial tego typu psa oraz dziecko i ze ten pies zagryzl dziecko tak o bo mu sie chcialo cos ugryzc
Ja tam dresem nie jestem a takiego psa bym chciał. Wszystkie skurwiałe koty w okolicy by w końcu przestały istnieć
Ja pierdole Ci debile zamiast napierdalać tego psa, kopać bo brzuchu to jeszcze tego biednego kota rozciągają, co za pojeby
crossdressphyxia, Vuko, PLaczkons, lajtek12, Spartan78 Kce, Asaltis, cicho tam płaczki. Powiedzcie o "groźnych rasach" i ich usypianiu mojemu koledze, którego córce LABRADOR pogryzł rączkę. Powiedzcie to mojej koleżance, której jej własny DALMATYŃCZYK odgryzł kawałek ucha. Takie pierdolenie ludzi, którzy nie wiedzą o czym mówią jest żałosne. 90% zachowania KAŻDEGO psa zależy od WYCHOWANIA i od PSYCHIKI WŁAŚCICIELA. Dlaczego często słyszy się o pitbullach atakujących ludzi? Takie psy posiadają często idioci w dresie, którzy jamnika wychowaliby na zabójcę. Pitbulle to psy bezkompromisowe i trzeba szkolenia od szczeniaka i odpowiedniego nastawienia, aby nie były agresywne. Pamiętajcie, że żaden pies nie rodzi się zabójcą, tak jak żaden człowiek nie rodzi się mordercą. Zamiast tak płaczliwie pierdolić głupoty rozeznajcie się w temacie, na który chcecie się wypowiedzieć. Miałem 3 pitbulle. Żadnych problemów. Wszystkie kupione od pewnego hodowcy i tresowane od szczeniaka. Nie miałem oporów, żeby 2 z nich bawiły się z moją 2letnią chrześnicą. A wy dalej pierdolcie jakie to te rasy złe i do uśpienia.
@up
To życzę ci szmato żeby Ci taki pies chuja odgryzł
To życzę ci szmato żeby Ci taki pies chuja odgryzł
Bezmyślność ludzka nie zna granic. Jebnąć psa w oko lub po jajach i od razu puszcza lub odgryza głowę. Efekt jakiś by był.
P.S Najlepsze psy wilczaki !
P.S Najlepsze psy wilczaki !
Aleqsjej47 napisał/a:
@up To życzę ci szmato żeby Ci taki pies chuja odgryzł
Nie popłacz się biedaczku następny, który chuja wie a będzie pierdolił głupoty....
Nienawiść do tych psów wynika stąd, co nienawiść ludzi do kiboli i dresiarzy. Ze strachu. Ludzie po prostu boją się tych psów i stąd ich agresywna postawa wobec nich. Pies reaguje tak samo gdy się boi. Jest agresywny.
Wystarczył nóż i sprawny ruch w okół szyi tego przesympatycznego pieska
w sytuacji gdy kogoś gryzie pies i nie chce puścić staje się na nim, kolanami się go ściska "w pasie" żeby się nie wyrwał i obiema rękami mocno chwytamy za obrożę, podduszając i podnosząc lekko psa do góry. Po chwili powinien puścić. Mam nadzieję że nigdy nie będę musiał testować tej techniki w praktyce D:
Taka prawda - przecież to nie naturalny gatunek, hodowano go przez setki lat, mieszano i selekcjonowano, żeby był zabójcą. Tam pierdolenie bo kogoś pogryzł dalmatyńczyk - fakt, jak właściciel chujowy to z psa też będzie dupa. Ale z takiego psa-mordercy nie da się zrobić miłego psa-kompana. W każdej chwili mu odpierdoli i zacznie szarpać kogoś, a właściciel nie będzie w stanie nad nim zapanować, jak na filmiku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów