Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pozdrawiam zdrowo myślących!
Ale macie ból dupy wszyscy tutaj. Widze że nagonka na te psy podziałała. Założe się że 80% psów wszystkich ras by się tak zachowała. Czy wy widzicie że pies trzyma kota? Nie człowieka tylko kota. I wcale to nie znaczy że ten pies byłby zagrożeniem dla człowieka. Gdyby tak było w tym przypadku to ten pies zaatakowałby tego gościa co bił go po pysku. A wy już że na ludzi się rzucają i wgl Może oglądam inny filmik? A te wykaz psów agresywnych to o kant dupy otłuc. Ciekawe dlaczego nie ma takiego Amstaffa, Staffka, bullteriera a jest np Pitbull? Ten kto choć troche się zna ten rozróżni, ale jakoś tych "morderców" nie ma na liście. Np. taki Pitbull jest na 3 miejscu wg ras w USA jako pies rodzinny i do towarzystwa. I jakoś nie słychać ciągle u nich o pogryzieniach przez te psy. Po prostu jest co jakiś czas nagonka na dane rasy. W takiej hamburgierni dobrze to widać: w latach 70 na dobermany, 80 na owczarki niemieckie, 90 na rottweilery a w '00 na pitbulle. Niektóre psy potrzebują głębszej socjalizacji, inne potrzebują tylko "jakiegoś tam" właściciela. Np. taki rottweiler nie może być dla każdego bo taki pies wejdzie takiemu właścicielowi na głowe. A to że pies rzucił się na kota? to chyba dość powszechne. Tylko że te rasy nie odpuszczają i dlatego niedoświadczonej osobie schodzi się to tak długo.
Pozdrawiam zdrowo myślących!
Święta racja, kolego. Niestety większość ludzi co usłyszy w telewizji czy gdzieś na ulicy tak potem przekazuje dalej bez zastanowienia dobrze napisałeś każdy pies jest cięty na koty, tylko że pitbulle nie odpuszczają w takiej sytuacji, w której każdy inny pies by odpuścił. Pitbulle to świetne opiekunki do dzieci, wszystkie moje 3 pitbulle miały świetny kontakt z dziećmi z rodziny i dziećmi sąsiadów. Mimo że nieraz dostały palcem w oko, czy były uszczypane nie zagryzły żadnego dziecka na śmierć, a jedynie odchodziły od nich. Żaden z nich nigdy nawet nie warknął na nikogo. Jeden z nich zaatakował jedynie złodzieja, który włamał się do domu. To był jedyny incydent.
Po prostu jest co jakiś czas nagonka na dane rasy. W takiej hamburgierni dobrze to widać: w latach 70 na dobermany, 80 na owczarki niemieckie, 90 na rottweilery a w '00 na pitbulle
Dobrze napisane, taka prawda. Jak kolega w latach 90 dostał szczeniaka dobermana, to sąsiedzi chcieli żeby go uśpił, tak mocno weszła w te ich pojebane mózgi bajka o psach zabójcach. To samo jest i dziś. 99% ludzi pierdolących głupoty o psach zabójcach nie ma nawet znikomego rozeznania w temacie. Co usłyszą to przyjmą wiadomości i tak pierdolą płaczliwe posty na forach aż głowa boli.
Każdy pies biega za kotem takie prawa natury i ni chuja nie oduczysz tego. Co nie znaczy że zagryzie człowieka.
wiesiors4 dobrze mówi
Z tym jak z ekonomią czy polityką nie douczy się, chuja wie a pierdoli media wyprały głowy
ale nieeee chuj w TV mówili tak jest i chuj: ZUS jest zajebisty, "reforma" OFE wcale nie była jednym z największych przekrętów w historii, amstaffy, pitbule itp to mordercy, w tupolewie słychać strzały i Jezus zmieniał mąkę w kokainę i chodził po wódzie, meczety i islam są spoko tylko my mało tolerancyjni a oni biedni tacy i przestraszeni, kryminalistą należą się prawa i powinni skarżyć się do Sajsburga bo dostali zimny stek na obiad
w sondzie na najbardziej agresywne psy wygrają amstaffy i pity
ale w sondzie KTO CIE UGRYZŁ będzie york, jamnik, kundel sąsiadki
prześledzić liczebność zagryzień ludzi przez psy i zwrócić uwagę jakie rasy dominują tam
A tu kilka ciekawostek dla szprechających
jak mnie wkurwia takie pierdolenie, nie znam się, ale coś tam słyszałem to się wypowiem
pl.wikipedia.org/wiki/Staffordshire_bull_terrier
masz kurwa poczytaj jeden z drugim pajacu
a poza tym to odróżnijcie rasowego psa od psa w typie rasy czyli kurwa kundla
dokształćcie się a nie pierdolicie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów