Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja tu widzę najebaną ciotę.
Ja też, ale jak samemu w domu drinkuje się, to łatwo przedobrzyć, a potem tracić równowagę. Ten może sié zasiedział?
Ja tu widzę najebaną ciotę.
Zaspany był. Potraf spać nawet 16 godzin, ale pozostałe 4 to już samo polowanie.
Przecież ta spierdolina zrobiła to specjalnie dla wyświetleń Przyjrzyjcie się wpierw dokładnie a nie jak polscy dziennikarze.
Nie koniecznie. Piłem kilka razy takie trunki, że głowa pracowała jak gdyby nigdy nic, a władzę w nogach odbierało.
Ja też, ale jak samemu w domu drinkuje się, to łatwo przedobrzyć, a potem tracić równowagę. Ten może sié zasiedział?
A wiesz że drinkowanie samemu w domu to już powód do niepokoju?
A wiesz że drinkowanie samemu w domu to już powód do niepokoju?
Kto jest bez winy, niech pierwszy rzuci kamień. Kolega zawsze bulwersował się, kto wymyślił, że samemu nie wolno się napić? Czemu mam pić z kimś, jak może nie chcę nikogo widzieć, a chcę sobie golnąć, posłuchać muzyki, obejrzeć telewizję?
Nie koniecznie. Piłem kilka razy takie trunki, że głowa pracowała jak gdyby nigdy nic, a władzę w nogach odbierało.
Także wg mnie specjalnie się pizdencjusz wyjebał. Władzy w nogach mu zabrakło dopiero jak wzrokiem zlokalizował kota.
[ Dodano: 2024-09-05, 10:45 ]
Kto jest bez winy, niech pierwszy rzuci kamień. Kolega zawsze bulwersował się, kto wymyślił, że samemu nie wolno się napić? Czemu mam pić z kimś, jak może nie chcę nikogo widzieć, a chcę sobie golnąć, posłuchać muzyki, obejrzeć telewizję?
Alkoholicy tak mają. Napić się samemu piwo, dwa, czy pięć to tam chuj. Ale do odcinki solo chlać?
No to alkoholizm. Pamiętaj każdy alkoholik w konczy tak samo. Chyba że się leczy.
Ale jesteście cioty że się przewracacie po alko.
Przecież ta spierdolina zrobiła to specjalnie dla wyświetleń Przyjrzyjcie się wpierw dokładnie a nie jak polscy dziennikarze.
Eeeee tam, no nie wiem...Bo na chuj kotu wyświetlenia?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów