Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No nie zdarza mi się to zbyt często ale przyznam szczerze że wolałbym wyr🤬ać tą świnię.
Hehe chyba każdy się zastanowił którą z sióstr lepiej wyr🤬ać, w każdym razie jest duża szansa, że ta po lewo się wyhuśta na jakimś sznurku niedługo..
garota napisał/a:
No nie zdarza mi się to zbyt często ale przyznam szczerze że wolałbym wyr🤬ać tą świnię.
Obawiam się, że jesteś w błędzie, który mógłby być dla ciebie bardzo bolesny i traumatyczny. To wieprz.
Halman, fajne masz świnie. Ważne że tobie się podobają. Niech zazdroszczą.

ten świniak ma ładniejszy ryj niż jej właścicielka a swoja droga to k🤬e do pieca ale sorry nie można bo cala z plastiku co za k🤬a straszydło
Znawca_Cipek napisał/a:
Obawiam się, że jesteś w błędzie, który mógłby być dla ciebie bardzo bolesny i traumatyczny. To wieprz.
Ma dziurkę z tyłu? Ma! Nada się dopóki nie ma na imię Stefan i nie śmierdzi tanim winem.
Obstawiam że między nogami też coś ma i nie mówię o tej świni po prawej.
garota napisał/a:
To knur,zboczeńcu!
jkllll485 napisał/a:
Uwaga mam komunikat! Będę żygał!
Lepiej jak weźmiesz słownik i p🤬lniesz się w nim w łeb.
Te paskude ino zutylizowac nic wiecej
Tak samo jak te uposledzoną rure lalune co ma szczękę Wałujewa

Tak samo jak te uposledzoną rure lalune co ma szczękę Wałujewa

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie