18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:43
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A................N 2010-03-01, 19:29 15
No chuj. Była postać godna podziwu a teraz mamy rzygowiny "kochać cię cię cię cię cię...."
Zgłoś
Y................s 2010-03-01, 19:48
bo Ona sie z dodą na mózgi pomieniała tamta sie z nergalem puszcza podczas szatanistycznych czarnych mszy a ta zaraz sie zacznie na różowo ze skrzydełkami na plecach odpierdalać
Zgłoś
F................s 2010-03-01, 20:51
Jak ja tęsknię za dawną Chylińską... Ech.
Zgłoś
jonek00 2010-03-01, 20:52
a po czym poznać że jest sobą?
Zgłoś
Matuus 2010-03-01, 21:01
Po tym, że nie jesteś kosmitą.
Zgłoś
riodoro1 2010-03-01, 21:05 1
a dziś, głupia różowa cipa...
Zgłoś
K................o 2010-03-01, 21:27
"Ty, będę mieć proces, ja pierdolę "
Zgłoś
trauma 2010-03-01, 21:37 2
A jeszcze niedawno śmiała się z różu:

" Załóż róż, bedzie pięknie
Załóż róż, bedzie modnie
Załóż róż, bedzie pięknie
Załóż róż, bedzie modnie

Pokaż biust będzie łatwiej
Pokaż biust będzie modnie
Pokaż biust będzie łatwiej
Pokaż biust będzie modnie

I nie mart się, jak krzyknie ktoś, że kiepsko grasz, że tracisz twaz, tracisz twaz.
Ty przecież zawsze dobrze wiesz co robisz.

Nagraj pop, bedzie szybciej
Nagraj pop, bedzie modnie
Nagraj pop, bedzie szybciej
Nagraj pop, bedzie modnie

I nie mart się, jak krzyknie ktoś, że kiepsko grasz, że tracisz twaz, tracisz twaz.
Ty przecież zawsze dobrze wiesz co robisz.

Udawaj ból, gdy uczuć brak,
rób właśnie tak.
Uśmiechaj się i zginaj kark,
rób właśnie tak.
Po trupach goń, gdy ścina strach,
rób włąśnie tak.
Jak pusty dzwon wybijaj takt,
rób właśnie tak.

Udawaj ból, gdy uczuć brak,
rób właśnie tak.
Uśmiechaj się i zginaj kark,
rób właśnie tak.
Jak pusty dzwon wybijaj takt,
rób właśnie tak."
Zgłoś
wbrian 2010-03-01, 21:40 4
Znowu ciągnie się dyskusja podobna jak tu: sadistic.pl/chylinska-u-majewskiego-vt24436.htm

Od siebie powiem że HUJ WAM DO TEGO co ona robi. Jeśli się nie podoba to nie słuchać, nie czytać ale też nie komentować.

Co do Chylińskiej - jak dla mnie best babka. Ciesze się, że odniosła sukces komercyjny z prostego powodu - należy jej to się. Osobiście słucham płyt wcześniejszych, ale nie uważam żeby jakoś strasznie się zmieniła. Każdy czerpie z doświadczeń życiowych i ciężko być takim samym przez całe życie.

Tym którzy tego nie rozumieją powodzenia w układaniu klocków i zabawach w piasku:D
Zgłoś
trauma 2010-03-01, 21:44 5
wbrian napisał/a:

Od siebie powiem że HUJ WAM DO TEGO co ona robi. Jeśli się nie podoba to nie słuchać, nie czytać ale też nie komentować.

Jest coś takiego jak wolność słowa...

Sparafrazuję Twoją wypowiedź: "Chuj Ci do tego, że mi się nie podoba". Amen.
Zgłoś
grauper 2010-03-01, 21:58 1
wbrian napisał/a:

Czyli jeżeli nam sie podoba to można pisać i wychwalać tą sprzedajacą sie cipe ?? A jak nie to już morda w kubeł i sie nie wypowiadac?
Zgłoś
wbrian 2010-03-01, 22:10
trauma napisał/a:

Jest coś takiego jak wolność słowa...

Sparafrazuję Twoją wypowiedź: "Chuj Ci do tego, że mi się nie podoba". Amen.

Oczywiście że jest coś takiego jak wolność słowa. Jednak coś w stylu 'latającego gówna' cytat:

Cytat:

a dziś, głupia różowa cipa...

jest niesmaczne i śmierdzi.

grauper napisał/a:

Czyli jeżeli nam sie podoba to można pisać i wychwalać tą sprzedajacą sie cipe ?? A jak nie to już morda w kubeł i sie nie wypowiadac?

Wychwalanie osoby nie jest rzeczą fajną i pożądaną ale komentarze w stylu 'sprzedająca się cipa' są poniżej jakiegokolwiek poziomu. Z takiego rozumowania wynika, że (szacunkowo) 90% kobiet to sprzedające się cipy. Nie każdy może robić co chce w życiu i nie wiele osób ma taki komfort - Agnieszka wg mnie jest. Ale jeżeli nie jest i robi wszystko dla kasy to będę jej fanem po wsze czasy, że jest tak autentyczna w tej 'grze'.
Zgłoś
c................o 2010-03-01, 22:29
@wbrian, nie pierdol rześ przystojny
Zgłoś
Oskarek 2010-03-01, 23:02 11
Ibisz jeszcze jaki stary
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem