📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak w sumie, to niezła dupa z niej była..
No i to był talk-show, a nie jakieś pajace typu pan W.
A co do Agnieszki... co te pieniądze potrafią zrobić z człowiekiem.
A co do Agnieszki... co te pieniądze potrafią zrobić z człowiekiem.
Posłuchałem tych bębenków i mam mocną potrzebę zainstalowania zakurzonego już Tropico .
A według mnie to nie jest tak że sie sprzedała, po prostu mamy teraz inne czasy dla show biznesu i musiała się dostosować chcąc nadal zarabiać pieniądze. Kiedyś ludzie byli bardziej ambitni i muzyka przez to była bardziej wyszukana, a teraz zeby zarobić pieniądze liczą sie tylko cycki i dupy(hehe co nie mówie że jest złe )
A tutaj próbka jak potrafi się odnaleść w każdym repertuarze :
A tutaj próbka jak potrafi się odnaleść w każdym repertuarze :
ja lubię Chylińską, mało jest takich spontanicznych i wesołych ludzi w Polsce. A do spinaczy: Walcie się na ryj ;D
czepiacie się kobietki a równa z niej babka
No i chciała nagrać coś innego - bo już nie ryczy, tak jak jej się to zdarzało to znaczy, że się sprzedała? To dopiero płytkie myślenie... uwielbiam Chylińską z czasów ONA, uwielbiam ją i dziś - to nadal ta sama, pokręcona, czarnula Agnieszka... była jest i będzie zajebista, bo nadal jest sobą.
zdaniem niektórych, prawdziwy wokalista to taki co nie robi nic dla pieniędzy - a w talerzu najlepiej żeby miał gruz, bo żeby było 'prawdziwie', jego piosenki trzeba pobrać z torrentów.. wtedy jest true paranoja
zdaniem niektórych, prawdziwy wokalista to taki co nie robi nic dla pieniędzy - a w talerzu najlepiej żeby miał gruz, bo żeby było 'prawdziwie', jego piosenki trzeba pobrać z torrentów.. wtedy jest true paranoja
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów