Jeden ją przyłapał, to poszła uzupełnić wiaderko gdzieś indziej.
Jeden ją przyłapał, to poszła uzupełnić wiaderko gdzieś indziej.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nic tylko fabrykę tam mieć.
To jest kwestia spierdolenia współczesnego społeczeństwa, które boi się spotkać na żywo innego człowieka.
Jakby ci do drzwi dzwonek co 5 minut jebal , to sam bys wystawil na ganku.
To jest kwestia spierdolenia współczesnego społeczeństwa, które boi się spotkać na żywo innego człowieka.
Albo ktoś pracuje i nie ma czasu co 2min podchodzić do drzwi? Najważniejsze ze dał cukierki
Hehe, napisy "Biohazard Zone" i "Keep Out" jej nie odstraszają
Jest szansa, że złapie coś paskudnego
Ty tak serio? To ozdoby halloween
Zajebista okolica musi być, skoro każdy na ganku ma kamerkę.
Te kamerki wcale nie są takie drogie, na promocji idzie cały zestaw (kamerka, dzwonek i zasilanie) za £50 dorwać, czyli mniej więcej 250-300zł, roczna subskrypcja by zapisywało filmiki £35
Trochę nie ogarniam, dlaczego te cukierki są wyłożone do samoobsługi. Sam tego "święta" jest taki, żeby się ludzie poznawali, zaprzyjaźniali, żeby pośmiać się i popodziwiać inwencje mamusi robiącej przebranie, a nie nachapać cukierków czy czekoladek. I nie - przebranie się w gotowy kostium z supermarketu to nie jest inwencja twórcza mamusi,
Nie każdy ma chęć otwierać drzwi co 3 minuty, tak jak nie każdy jest w domu cały wieczór (ludzie organizują imprezy halloweenowe na przykład). Akurat dzieciakom głównie chodzi o cukierki, a mamuśki nie zawsze maja czas czy umiejętności by robić same kostiumy
Jak moja była gruba żona... podałem obiad i wpierdoliła razem z moim i moją ręką
A talerze też wpierdalała, czy tylko żywność? Tak pytam z ciekawości?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów