Jeden ją przyłapał, to poszła uzupełnić wiaderko gdzieś indziej.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jeden ją przyłapał, to poszła uzupełnić wiaderko gdzieś indziej.
Hehe, napisy "Biohazard Zone" i "Keep Out" jej nie odstraszają
Jest szansa, że złapie coś paskudnego
Jest szansa, że złapie coś paskudnego
ja bym miał dla takiej specjalnie nafaszerowane sosem carolina reaper-zobaczyłbym na kamerze otwarłbym drzwi i powiedział że tu mam dokladkę.-by się gówniak przekręcił a dowodów brak -bo jak udowodnik któe cukierki były złe
Jaka matka, taki Kapitan Ameryka
Jakby dostała po tym spasionym ryju nic by się światu nie stało... Jebane robaki
Trochę nie ogarniam, dlaczego te cukierki są wyłożone do samoobsługi. Sam tego "święta" jest taki, żeby się ludzie poznawali, zaprzyjaźniali, żeby pośmiać się i popodziwiać inwencje mamusi robiącej przebranie, a nie nachapać cukierków czy czekoladek. I nie - przebranie się w gotowy kostium z supermarketu to nie jest inwencja twórcza mamusi,
Wygląda jak ta ulana kurwa od sałatek , Pawłowicz.
mazga50 napisał/a:
Trochę nie ogarniam, dlaczego te cukierki są wyłożone do samoobsługi. Sam tego "święta" jest taki, żeby się ludzie poznawali, zaprzyjaźniali, żeby pośmiać się i popodziwiać inwencje mamusi robiącej przebranie, a nie nachapać cukierków czy czekoladek. I nie - przebranie się w gotowy kostium z supermarketu to nie jest inwencja twórcza mamusi,
To jest kwestia spierdolenia współczesnego społeczeństwa, które boi się spotkać na żywo innego człowieka.
A później zabierze je dziecku i sama wpierdoli.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów