📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
Oko za oko ! Ona zajebała wrzosz, to teraz wszyscy mieszkańcy powinni zajebać jej w ryj.
O te "doniczki" z kwiatkami się martwią a trawa wygląda jak na prerii... tragedia
Siuny z Przemyśla mają swoje 5 minut, żeby troszkę się wyżyć w internetach i pocisnąć po Jw. A Jarosław to oczywiście miasto wariatów. Mamy szpital psychiatryczny, a ekipa chuliganów JKSu nazywa się Świrlandia A na wiadukcie już nie ma napisu "Miasto wariatów", bo remontowali wiadukt.
Mój Jarosław, taki piękny.
Mój Jarosław, taki piękny.
Nie ufam takim filmikom z czołóweczką graficzną, podkładem muzycznym i jeszcze z panią prowadzącą. Nawet nie chodzi o to, że to fake czy nie fake. Po prostu jakiś wewnętrzny głos mówi mi "wyłącz te komercyjne gówno"
Bieda w kraju to kradną. Prosta sprawa.
Typowe podejście z czasów komuny. Co za zacofanie!
poli1995 napisał/a:
znikają z naszych Jarosławskich klubbów. co za wymowa
Poproś mamę, niech ci uszy umyje. To już chyba ten dzień miesiąca.
Czasami mi wstyd za moje miasto ale w internetach przepraszać nie będę, ot co!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów