📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
i jak ma być ładnie w tym kraju, jak takie babsztyle wynoszą klomby z miasta na swoje balkoniki? u mnie w mieścinie to samo, odpierdolili park za milion, a po miesiącu po kwiatkach i thujach same dołki pozostawały. bida intelektualna.
A ostatnio pytałem babci, skąd wzięły się te dziwne kwiatki w ogródku. :O
O widzę, że kolega z jarosławia, albo okolic
PS. Jarosław to zajebana dziura i patologia, nic dziwnego
PS. Jarosław to zajebana dziura i patologia, nic dziwnego
Jak coś jest wszystkich to jest niczyje - chore podejście postkomunistów.
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
znikają z naszych Jarosławskich klubbów. co za wymowa
Jakim to trzeba być zjebem genetycznym żeby wstawać o 5 rano tylko po to, żeby ukraść kilka garści trawy...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów