Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
było w wigilie i 2 tygodnie później, teraz to jakiś kotlet odgrzewany
kiedy w końcu zrozumiecie że jak chcę takie obrazki to zaglądam na kwejka, a jak chcę CZARNY humor to idę na sadistica..
więc proszę uprzejmie wypierdalać z tym szajsem..
Za ae86 zawsze piwko
Kurwa, ludzie... ten tekst jest bardziej oklepany niż ta jebana babka.
Myślisz że piwa dostaniesz za taki komentarz ?
[ Komentarz dodany przez: Bambi~: 2013-02-06, 17:17 ]
w ogóle
Kurwa, ludzie... ten tekst jest bardziej oklepany niż ta jebana babka.
Myślisz że piwa dostaniesz za taki komentarz ?
O chuj Ci chodzi? Jeździsz matizem czy co...? JAk Ci to przeszkadza to popłacz się moderatorom, a jak nie to idź sobie zwalić bo wyjątkowo narwany jesteś.... Po Twoim nicku widzę, że sam jesteś jednym z tych którzy tygodniami jarali się gruzem...o ironio! Człowiek wchodzi po pracy żeby się wyluzować i trafia na jeszcze większych frustratów i napinaczy
Co do Pana speedstera - Wielki myślący mistrzunio się znalazł
"w cudzym oku źdźbło widzi a w swoim belki nie dostrzega"
O chuj Ci chodzi? Jeździsz matizem czy co...? JAk Ci to przeszkadza to popłacz się moderatorom, a jak nie to idź sobie zwalić bo wyjątkowo narwany jesteś.... Po Twoim nicku widzę, że sam jesteś jednym z tych którzy tygodniami jarali się gruzem...o ironio! Człowiek wchodzi po pracy żeby się wyluzować i trafia na jeszcze większych frustratów i napinaczy
Co do Pana speedstera - Wielki myślący mistrzunio się znalazł
"w cudzym oku źdźbło widzi a w swoim belki nie dostrzega"
Mnie uczyli, że obie formy są poprawne, zależnie od kontekstu i tak będe pisał.
Z resztą po przeczytaniu Twojego komentarza: "JAk Ci to przeszkadza to popłacz się moderatorom, a jak nie to idź sobie zwalić bo wyjątkowo narwany jesteś...."
a następnie sprawdzeniu wieku, stwierdzam, że albo jesteś pryszczatym gimbusem który wczoraj odkrył masturbację i wpisał sobie w profil "19" bo się poczuł dorosły, albo poważnie upośledzonym dziewiętnastolatkiem
Mnie uczyli, że obie formy są poprawne, zależnie od kontekstu i tak będe pisał.
Z resztą po przeczytaniu Twojego komentarza: "JAk Ci to przeszkadza to popłacz się moderatorom, a jak nie to idź sobie zwalić bo wyjątkowo narwany jesteś...."
a następnie sprawdzeniu wieku, stwierdzam, że albo jesteś pryszczatym gimbusem który wczoraj odkrył masturbację i wpisał sobie w profil "19" bo się poczuł dorosły, albo poważnie upośledzonym dziewiętnastolatkiem
t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSfY6EfX6f1jDDHFZXgjN859dzANu-8AedSn2...
Upośledzony to możesz być Ty bo nawet po wytknięciu błędu nie chce się sprawdzić w słowniku która forma jest poprawna. Poza tym problem dostrzegam raczej po Twojej stronie, gdyż pierwszą rzeczą którą zrobiłeś było ocenianie mnie wg. swojej miary. Widocznie musiało bardzo zaboleć gdy ktoś 2 lata młodszy śmiał wytknąć Ci błąd...
A co do reszty mojego wcześniejszego postu:
Nie napisałem tego do Ciebie, więc łaskawie "szczym ryj" i poczekaj na odpowiedź kolegi od gruzu...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów