📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:13
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
aligator napisał/a:
No i tu jest paradox jak hujow 100 …nie lubię murzynow jebać ich i wgl ale z tego co tu napisałeś na Twojej wiosce ludzie zachowali się podobnie okazja czyni złodzieja …i to wszystko jest uwarunkowane poziomem życia bo jak to przed chwilą widziałem filmik w którym białe dzieci oddają portfel właścicielowi gdyby trafiło na biedną dzielnicę to odpowiedzcie sobie sami …. Broń Boże nie bronię tutaj tych dzikusów z nagrania ale weźcie pod uwagę jaką my Polacy mamy opinię i tak pewnie wzięła się z dupy wiec ostro sracie zarem to niech pierwszy rzuci kamień ten co to nigdy nic nie przywłaszczył nawet drobnostki …
Jest tak jak to ująłeś i nazwałeś trafnie paradoksem, to tak właśnie miała wybrzmieć moja opowieść o "darmowym piwie".
Chciałem przekazać wam bracia Sadole punkt widzenia, że jak kradli ludzie z mojej wsi i ja to było dobrze. Jak zobaczyłem z kuzynami i kolegami co się dzieje, że ludzie biorą to ja również tam pobiegłem i wziąłem, podniosłem z pola skrzynkę i zbierałem całe butelki wśród setek rozbitych, pamiętam to jak wczoraj, byli tacy którzy się jeszcze szarpali i bili o to darmowe złoto na drodze 🤣
Piwo Lech wtedy nie było zielone jak znacie, było w pomarańczowej naklejce i przedstawiało rubasznego pasibrzucha wąsacza z kuflem w dłoni. Stare czasy mi się przypomniały 🍻 pół wieku temu było.
Przy okazji do wideo z Kolumbii, dałem mój ulubiony cytat ; hatfu na ryj wszystkim miłośnikom czarnuchów 🐵 🐒 🦍 🦧 bo jak oni kradną to mi się bardzo nie podoba!
Przypominają mi stado hien, które dorwały kulawego bawoła, rozerwały mu podbrzusze i wyciągają na żywca wnętrzności 😁
Pierdolona dzicz, kałacha i wystrzelać dziadostwo.
Przynajmniej kierowca na dowód na sieci, że to nie on okradł transport.
DeLux napisał/a:
Przynajmniej kierowca na dowód na sieci, że to nie on okradł transport.
Chuj tam firma sobie to wliczy w straty w transporcie. Jeszcze odszkodowanie dostanie Ważne że to nie będzie przylepione jemu .... Przeciesz sam jeden 200 ludzi nie zatrzyma kurwa.
Firma ubezpieczeniowa : Odmowa wypłaty odszkodowania z powodu braku odpowiedniego zabezpieczenia towaru w postaci plomb/ plomby ewentualnie linki stalowej dookoła naczepy /przyczepy .
Już oni potrafią znaleźć powod do niewypłacania .
Już oni potrafią znaleźć powod do niewypłacania .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów