Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Także co do tego wideo tradycyjnie napiszę hatfu na ryj wszystkim miłośnikom czarnuchów 🐵🐒🦍🦧 bo to złodzieje jak widać, a zderzenie we wsi to wspominam miło, bo i mi się skrzynka Lecha dziwnie przykleiła do rąk 🤣
Kiedyś bardzo dawno temu we wiosce w której dorastałem było takie zdarzenie, a dokładnie zderzenie jelcza wypełnionego zielonymi skrzynkami z krzykliwym napisem LECH oraz żuka z różnymi produktami ogólnospożywczymi i chemią, jak się ludzie zlecieli, to niby każdy chciał tam pomóc kierowcy jednemu czy drugiemu, a w międzyczasie to pokradli wszystko co się nie potłukło i do przyjazdu policji i karetki to już zostały resztki co wyzbierać się nie dało.
Także co do tego wideo tradycyjnie napiszę hatfu na ryj wszystkim miłośnikom czarnuchów 🐵🐒🦍🦧 bo to złodzieje jak widać, a zderzenie we wsi to wspominam miło, bo i mi się skrzynka Lecha dziwnie przykleiła do rąk 🤣
No i tu jest paradox jak hujow 100 …nie lubię murzynow jebać ich i wgl ale z tego co tu napisałeś na Twojej wiosce ludzie zachowali się podobnie okazja czyni złodzieja …i to wszystko jest uwarunkowane poziomem życia bo jak to przed chwilą widziałem filmik w którym białe dzieci oddają portfel właścicielowi gdyby trafiło na biedną dzielnicę to odpowiedzcie sobie sami …. Broń Boże nie bronię tutaj tych dzikusów z nagrania ale weźcie pod uwagę jaką my Polacy mamy opinię i tak pewnie wzięła się z dupy wiec ostro sracie zarem to niech pierwszy rzuci kamień ten co to nigdy nic nie przywłaszczył nawet drobnostki …
No i tu jest paradox jak hujow 100 …nie lubię murzynow jebać ich i wgl ale z tego co tu napisałeś na Twojej wiosce ludzie zachowali się podobnie okazja czyni złodzieja …i to wszystko jest uwarunkowane poziomem życia bo jak to przed chwilą widziałem filmik w którym białe dzieci oddają portfel właścicielowi gdyby trafiło na biedną dzielnicę to odpowiedzcie sobie sami …. Broń Boże nie bronię tutaj tych dzikusów z nagrania ale weźcie pod uwagę jaką my Polacy mamy opinię i tak pewnie wzięła się z dupy wiec ostro sracie zarem to niech pierwszy rzuci kamień ten co to nigdy nic nie przywłaszczył nawet drobnostki …
To nie zawsze jest uwarunkowane poziomem życia. Bogaci też kradną, ale zwykle w białych rękawiczkach.
To nie zawsze jest uwarunkowane poziomem życia. Bogaci też kradną, ale zwykle w białych rękawiczkach.
No tak ale chodzi mi o takie poniżenie jak ukraść zgrzewkę coli …a” powyżej pewnej sumy przestepstwo przestaje istnieć pozostaje czysta polityka”
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów