📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak na początek, nie chodzę w rurkach. Macie już jeden argument mniej żeby mnie zgnoić.
A poza tym kurwa wyjdźcie kiedyś z domu, rozumiem najazdy na cygan - pasożyty, murzynów - złodzieje, ciapaci - szkoda gadać. Ale kurwa, chuj wam do tego co kto na siebie ubiera? Już nie macie do czego się dopierdalać tylko do gównianego ubioru? Już widzę jak ci powyżej podpierdalają w szeleszczących dresach, byle by okazać swoja "męskość". A prawda taka że typek w rurkach wyrwie więcej dup niż rycerz ortalionu w swoim błyszczącym dresie na swoim rumaku BMW.
A poza tym kurwa wyjdźcie kiedyś z domu, rozumiem najazdy na cygan - pasożyty, murzynów - złodzieje, ciapaci - szkoda gadać. Ale kurwa, chuj wam do tego co kto na siebie ubiera? Już nie macie do czego się dopierdalać tylko do gównianego ubioru? Już widzę jak ci powyżej podpierdalają w szeleszczących dresach, byle by okazać swoja "męskość". A prawda taka że typek w rurkach wyrwie więcej dup niż rycerz ortalionu w swoim błyszczącym dresie na swoim rumaku BMW.
HAHAHAHA brawoooooo!!! zaj3bisty dżołk
nie cierpię tych pizdeczek w rurkach
przez nich ciężko w sklepach normalne jeansy kupić
nie cierpię tych pizdeczek w rurkach
przez nich ciężko w sklepach normalne jeansy kupić
@Catacombe - obrońca pedałów.
Obrońcy rurek się odezwali. Wielcy obrażeni i ucieleśnieni. W dupie mam ja i zapewne większość sadolstwa ile ciota głupich lasek wyrwie. Jestem bardzo ciekaw jakby zareagował gdyby jego "laski" ktoś obrażał. Poszedł z płaczem i poprawił grzywkę w toalecie?? Nosek przypudrował?? Dlaczego uwzieliśmy się na rurki?? Bo coś co było facetem wygląda jak szmata. Jeszcze tylko cieni brakuje do oczu i dupa w więzieniu za paczkę fajek pójdzie.
kogut117 napisał/a:
Obrońcy rurek się odezwali. Wielcy obrażeni i ucieleśnieni. W dupie mam ja i zapewne większość sadolstwa ile ciota głupich lasek wyrwie. Jestem bardzo ciekaw jakby zareagował gdyby jego "laski" ktoś obrażał. Poszedł z płaczem i poprawił grzywkę w toalecie?? Nosek przypudrował?? Dlaczego uwzieliśmy się na rurki?? Bo coś co było facetem wygląda jak szmata. Jeszcze tylko cieni brakuje do oczu i dupa w więzieniu za paczkę fajek pójdzie.
Ja w dupie mam takie pierdolenie jak Twoje. I co ? Własnie wróciłem ze sklepu i zakupiłem sobie rurki. Fakt, faktem. Przyznaje, że wkurwiające jest to, że teraz 90% jest takich spodni. No ale CHUJ, mam większe problemy w życiu, niż płakać, że spodnie chujowe... Mówiąc szczerze, to własnie za CIOTĘ mam osobę, która robi z tego tak kurewski problem jak połowa tutaj. Zakładam spodnie i idę, wyjebane, czy kurwa nogawka szersza o 5 cm czy węższa... CHUJ Z TYM.
Nie, żebym w tym momencie bronił ultra pedałków co to ubiorą "dżokejke" tylko tak żeby grzywka była widoczna i dobrze się układała pod odpowiednim światłem, do tego oryginalna bluza, RURKI i do tego buty koniecznie takie, żeby na desce szło pojeżdzić... TO jak już może być pizdowate, ALE same rurki jako spodnie to zwykłe spodnie.... ot co...
Zgadzam sie z przedmowcami....dopasowane spodnie koszulka/koszula nie znacza o czlowieku ze jest ciota w rurkach...juz nie jeden dresik sie zdziwil gdy "pedal w rurkach" tak mu strzelil w ten ryjek jp ze z butow wyskoczyl i sie skonczylo szeleszczenie dresem...jak dobrze ze w Polsce spedzam tylko urlop....
nie po to mam w sklepie szeroką gamę produktów żeby iść i kupować coś czego nie lubię.
Wnioskuję ze wkurwiają Cię rurki a mimo to kupujesz
no kurwa zajebisty jesteś
Jab7kO napisał/a:
Przyznaje, że wkurwiające jest to, że teraz 90% jest takich spodni.
dumad napisał/a:
Wnioskuję, że 24 przy Twoim nicku to pomyłka? Czy może jp 1000% i czytanie ze zrozumieniem Cię ominęło ?
nie chce się wtrącać, bo nie moja sprawa, ale powinno być
pedał że pedał, ale jakieś prawa go obowiązują...
pedał że pedał, ale jakieś prawa go obowiązują...
realia są takie, że moje koleżanki sikają pod siebie jak widzą pedałków w rurkach i z grzyweczkami. nie jestem w stanie tego zrozumieć, na mojego faceta rurki nawet nie wejdą, bo ma zbyt umięśnione uda, zresztą nie wyobrażam sobie dzielić się z nim spodniami
Do pedałów którzy noszą te rurki, jaja wam się tam mieszczą?
Widzę, że co poniektórym jest wręcz wskazana. I chuj z tym co ktoś nosi a co nie, to jest jego sprawa a nie sprawa publiczna.
czarnyblack napisał/a:
Zaloze sie, ze macie kurwa grube dupska i jedyne spodnie, w ktore sie mozecie wcisnac to jakies jebane worki po ziemniakach z giełdy za 50zł.
Dlaczego od razu jak ktoś nie nosi rurek, to gruby jest? Ma taki styl (u MĘŻCZYZN wręcz bardzo pozytywny) i już. Nie widziałeś otyłych kobiet w rurkach? Skoro one się mieszczą, to i dla płci przeciwnej niż moja też by się znalazły duże rozmiary.
Dla mnie to nie męskie, te obcisłe spodenki, bluzeczki, grzyweczki. Takie mam zdanie.
Ostatnio weszłam do sklepu, New Yorker i jak minęłam dział damski i weszłam do "męskiego", to zwątpiłam. Tak jakbym wciąż była w damskim. Koszulka identyczna jak w damskim, tylko inne guziczki. Tragedia. Współczuję mężczyznom, kiedy przychodzi im pójść coś sobie kupić
Ja jako kobieta też rurek nie noszę, bo uważam, że np te ze streczem sprawiają, że nogi wyglądają na krzywe, nawet jeśli bez spodni, czy w rajstopach widać, że są proste. Nie lubię, muszę mieć luźniejsze, to też wiem jak to jest szukać zwykłych spodni. Tu nawet firmy typu Lee nie ratują (przynajmniej wiosną nie ratowały, jak szukałam), co dopiero mówić o tańszych.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów