📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up kapsułki 9mm szybciej działają
"Facet" brzmi i tak zbyt wyniośle. "Osobnik płci nieżeńskiej" brzmi trafniej.
Bardzo dobrze, śmiać się z dziadostwa. Nie można kupić sobie normalnych spodni bo same chujostwo sprzedają dla chudych, delikatnych ciot z gównianymi grzywkami na głowie.
kogut117 napisał/a:
Bardzo dobrze, śmiać się z dziadostwa. Nie można kupić sobie normalnych spodni bo same chujostwo sprzedają dla chudych, delikatnych ciot z gównianymi grzywkami na głowie.
tak próbujesz sobie tłumaczyć to, że chodzisz w rurkach?
b1z napisał/a:
tak próbujesz sobie tłumaczyć to, że chodzisz w rurkach?
Na szczęście na bazarze można kupić normalne spodnie. Ostatni bastion!!
Jebać wszystkich pedałów i flejów chodzących w rurkach z grzywkami , przesączonych kulturą tokio hotelów , biberów i innych mleczarzy. Mówicie że nie jesteśmy tolerancyjni?Bo po nich ciśniemy? Jak tak dalej pójdzie to co drugie dziecko będzie ubieralo rurki i spędzalo 90% dnia na wpierdalaniu fotek na fejsbuka ze swoim nowym lakierem do paznokcji. Swiat schodzi na psy. Slowo FACET staje sie co raz większa rzadkością , wszedzie gdzie sie nie obejrzysz same spedalone patafiany z 24 w bicu i nóżkami jak zwierzeta typu sarna. Jak wpadną kiedyś do nas araby to nasi rurkowcy nawet karabinu nie uniosą, tylko będą pakować swoje 150 tysiecy ciuchów do torby i uciekać do JUŁESEJ. To co mamy pomiedzy nogami to przywilej FACETA, nie cipki.
Wy chyba nie odrozniacie rurek, od spodni typu straight, albo fit. Zaloze sie, ze macie kurwa grube dupska i jedyne spodnie, w ktore sie mozecie wcisnac to jakies jebane worki po ziemniakach z giełdy za 50zł. Oczywiscie, ze rurki z jebanym stretchem przylegajace do nogi kolesia jak jebane leginsy to szczyt pedalstwa, ale kurwa rozrozniajcie dobry gust i markowe spodnie u kolesia, ktory chce dobrze wygladac od jebanego pedala w obcislych rurkach dla bab. Apropo mnie, to nosze dopasowane spodnie i nie sa to przyciasne rurki, chociaz dla was to i tak pewnie bylyby to rurki. Ja pierdole, nie wierze ze wzialem udzial w takiej kretynskiej dyskusji, ide na wodke, nara.
Przeciętny facet w rurkach siedzi teraz z kobietą w klubie, podczas gdy sadole walą gruchę na redtube.....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów