Ruski pokazują, że w kupie siła. A tymczasem polska młodzież niestety siedzi prawie całymi dniami na komixach, demotach itd. Ech
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Statystyki
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zna ktoś tytuł tej wstawki techno czasami co leci ?
Joseph1 napisał/a:
polska też sie fajnie bawi
eee że co ? ten pierwszy filmik był fajniejszy bardziej hmm... pomysłowy o!
To że nie ma tego na youtubie albo nikt nie wrzucił na sadistica nie znaczy że w polsce nie ma fajnych inicjatyw.
Sam zorganizowałem 4 FlashMoby i 3 Happeningi
Takie krótkie dziwne eventy (btw. robione tylko pod filmik) robimy z kolegami na spontanie raz na tydzień : ) !
Sam zorganizowałem 4 FlashMoby i 3 Happeningi
Takie krótkie dziwne eventy (btw. robione tylko pod filmik) robimy z kolegami na spontanie raz na tydzień : ) !
chyba nigdy na flashmobie nie byłeś ; p
Aż nieprawdopodobne, że to ruska młodzież
Zdejmowanie kapcioszków, cheerleader'ki i chłopiec z gitarą chyba najlepsze momenty
Zdejmowanie kapcioszków, cheerleader'ki i chłopiec z gitarą chyba najlepsze momenty
najchętniej dałabym 2 piwa, nareszcie cos zabawnego a nie wulgarnego.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów