Ruski pokazują, że w kupie siła. A tymczasem polska młodzież niestety siedzi prawie całymi dniami na komixach, demotach itd. Ech
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to nie ruscy
Też mi się tak wydaje.
Brak:
-wódki
-pijaków
-"walek ulicznych"
To raczej inny stan umysłu. Ale pomysł fajny.
Brak:
-wódki
-pijaków
-"walek ulicznych"
To raczej inny stan umysłu. Ale pomysł fajny.
browar za pomysly
fajna suka na końcu
muzyka strasznie denerwuje. i popieram teze - to nie ruscy
@Nowy_Nick
Wydaje mi się, że nie żyję w Polsce. Wyszedłem dziś z domu a tu stoi mój samochód, szedłem chodnikiem rozmawiając przez telefon, a tu nikt mi nie zajebał w ryj i nie zabrał telefonu, ba, w mojej klatce, żadna kobita nie dostała w porze obiadowej.
@bwc
Ładna dziewczyna
Wydaje mi się, że nie żyję w Polsce. Wyszedłem dziś z domu a tu stoi mój samochód, szedłem chodnikiem rozmawiając przez telefon, a tu nikt mi nie zajebał w ryj i nie zabrał telefonu, ba, w mojej klatce, żadna kobita nie dostała w porze obiadowej.
@bwc
Ładna dziewczyna
@bws
Rozumiem, sadistic, ale żeby mówić suka na każdą fajną laskę to już chamskie przegięcie.
Rozumiem, sadistic, ale żeby mówić suka na każdą fajną laskę to już chamskie przegięcie.
Zajebista inicjatywa, naszą młodzież stać jedynie na wspólne zapierdolenie jakiegoś tematu na portalu zapytaj.com (była kiedyś taka akcja)
BTW, wczoraj pod spodkiem przed Odjazdami stawiłem się za chłopakami których spisywała Straż Miejska, ale młodzieży nie porwałem ze swoją inicjatywą i miałem wycieczkę wraz z noclegiem w miejscowej Izbie Wytrzeźwień (pozdrawiam pielęgniarza co mi wyniki skoków podawał). P.S. Dziękuję mojej kobiecie, że za to pierdolnęła mnie tylko dwa razy w dupę, a później piliśmy piwko mimo, że nie weszła na koncert. I pozdrawiam też panią z SM która po wszystkim spisywała moje zeznania (wytaczają mi sprawę za obrażanie, którego w moim mniemaniu nie było), była szalenie miła i nawet wyszła z inicjatywą odwiezienia mnie pod Spodek z pod Izby. UUuuu dobra idę zajarać
BTW, wczoraj pod spodkiem przed Odjazdami stawiłem się za chłopakami których spisywała Straż Miejska, ale młodzieży nie porwałem ze swoją inicjatywą i miałem wycieczkę wraz z noclegiem w miejscowej Izbie Wytrzeźwień (pozdrawiam pielęgniarza co mi wyniki skoków podawał). P.S. Dziękuję mojej kobiecie, że za to pierdolnęła mnie tylko dwa razy w dupę, a później piliśmy piwko mimo, że nie weszła na koncert. I pozdrawiam też panią z SM która po wszystkim spisywała moje zeznania (wytaczają mi sprawę za obrażanie, którego w moim mniemaniu nie było), była szalenie miła i nawet wyszła z inicjatywą odwiezienia mnie pod Spodek z pod Izby. UUuuu dobra idę zajarać
Zapomniałeś dodać że siedzą też na sadolu....
jak to ruscy to postawił bym flaszkę a nie piwo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów