📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
Partyzantka jakaś...
Mieli swoją szansę, należy uznać że ją zmarnowali. Nie da się ich uczłowieczyć
Ja pierdolę, szkoda, że ci wszyscy plantatorzy i bogacze ziemscy sprzed 200-300 lat wstecz nie wiedzieli czym grozi sprowadzenie takiej ilości czarnych do cywilizacji. No i chuj, może wzbogaciliby się trochę wolniej zatrudniając normalnie opłacanych pracowników, może bawełna i inne dobra były by droższe, ale ulice bezpieczniejsze, mniej slamsów, rapu i jebanego gibania się po dzielni ze złotem na szyi czy w pysku.
Do Afryki jeździlibyśmy na dwa rodzaje safarii: tańsze ze zwierzętami i droższe . Wiadomo z kim.
Do Afryki jeździlibyśmy na dwa rodzaje safarii: tańsze ze zwierzętami i droższe . Wiadomo z kim.
bercisko napisał/a:
Coś ci się pojebało z cenami. Zwierzęta mają jakąś wartość w przeciwieństwie do...
Pajan napisał/a:
Chujowa jakość filmu to i chuj wie, czy to kosa była, czy co.
na jeszcze może być banan ale banany raczej ciężko sie wbijają...
Za dźganie z zaskoczenia grubą babę kozikiem w plecy zawsze piwo
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówbercisko szczerze mnie rozbawiłeś. Wymagasz od plantatorów sprzed 200 lat tego czego nie rozumieją prezesi największych korporacji w niemczech współcześnie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów