Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Co powiedział przed "kill me"?
Ale kocur! I love you!
Nie miała byś nic przeciwko, gdybyśmy we troje ja i mój kolega?
Co wy pitolicie! U rasy kaukaskiej średnia długość interesu w stanie spoczynku to 8cm, pod warunkiem, że nie jest zimno, czy nie uprawia się sportu. Gość ma zupełnie normalną fujarę!
Po przeczytaniu tego komentarza wróciłem do góry z zamiarem obejrzenia jeszcze raz w celu zweryfikowania, ale uświadomiłem sobie że to by było trochę pedalskie. Nice try, ale nie tym razem!
Po przeczytaniu tego komentarza wróciłem do góry z zamiarem obejrzenia jeszcze raz w celu zweryfikowania, ale uświadomiłem sobie że to by było trochę pedalskie. Nice try, ale nie tym razem!
To Ty strasznie niepewnie musisz się z tym czuć, że boisz się, że się złamiesz po obejrzeniu jednego wacka w celach naukowych. Kuszą Cię troszkę, co?
Na heretykach z krwi i kości takie obrazki nie robią żadnego wrażenia, nie są nawet minimalnym zagrożeniem. Także jest mi przykro, ale jesteś kryptogejem chyba. Szczerze współczuję. Haahahahaha
Na heretykach z krwi i kości takie obrazki nie robią żadnego wrażenia, nie są nawet minimalnym zagrożeniem. Także jest mi przykro, ale jesteś kryptogejem chyba. Szczerze współczuję. Haahahahaha
Nie wywołuj TB 303 z lasu .
Gość ma zupełnie normalną fujarę!
Jeśli to jest dla was normalnej wielkości penis, to pozostaje mi wam i waszym partnerkom jedynie współczuć.
Ale spokojnie, ponoć wielkość się nie liczy
I... Someone tried kill me.
... somebody is trying to kill me... jeśli już.
Na heretykach z krwi i kości takie obrazki nie robią żadnego wrażenia, nie są nawet minimalnym zagrożeniem.
Tak sobie tłumaczcie chłopaki wasze zapędy.
Jeśli to jest dla was normalnej wielkości penis, to pozostaje mi wam i waszym partnerkom jedynie współczuć.
Ale spokojnie, ponoć wielkość się nie liczy
Nie każdy ma partnerkę z tak rozepchaną pizdą jak u twojej :/
To Ty strasznie niepewnie musisz się z tym czuć, że boisz się, że się złamiesz po obejrzeniu jednego wacka w celach naukowych. Kuszą Cię troszkę, co?
Ciekawe czy w pracy pod prysznic idzie z zasłoniętymi oczami, ubrany w pełen strój roboczy
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów