Gratuluję inteligencji temu Panu z tą maszyną
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:19
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
ten facet, który komentuje pewnie sam 5 minut później jechał tą drogą samochodem i cieszył się że może przejechać.
"jest pompa kurwa" hahaha rozjebalo mnie
Po głosie wnioskuje że to Sokół nagrywa :f
Up. Powalające.
Połowa nie myślących, ciekawe czy byście się nie wkurwili, jakby ktoś taki najebał wam na auto śniegu...
Tak to napierdala przed siebie i zbiera to wywalając dalej... Ta maszynka pociągnie duuużą warstwę śniegu
więc gościu robi dobrze... Minusem jest to, że pcha tą odśnieżarkę, a ona jedzie sama bo ma 3 biegi...
Połowa nie myślących, ciekawe czy byście się nie wkurwili, jakby ktoś taki najebał wam na auto śniegu...
Tak to napierdala przed siebie i zbiera to wywalając dalej... Ta maszynka pociągnie duuużą warstwę śniegu
więc gościu robi dobrze... Minusem jest to, że pcha tą odśnieżarkę, a ona jedzie sama bo ma 3 biegi...
możesz podać link do tego nagrania na YT
w potrzebie krwi własnej ani życia nie szczędzić.
Tak mi dopomóż Bóg."
Ciekawe kiedy wprowadzą przedmiot "przygotowanie do funkcjonowania w społeczeństwie".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów