📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:22
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Erni on ma przynajmniej mózg i internet. A ty jenej z tych rzeczy nie posiadasz.
ciągnie wózek bo to dobra kobieta jest:D po prostu kocha swoja mamę czy tam babcie:P i nie chce żeby staruszce coś w plerach nie pękło xD
Wiejskie dziwy są fajne. Odpierdoli się jak na odpust, w dzień wydoi krowę w tych samych ciuchach, wózek pociągnie przez wieś w butach na wysokim obcasie, wydłubie gnój zza paznokci i poleci na disko do remizy bawić się całą noc.
prawda jest taka że jakby nie wieś to by miasta nie było. Kto produkuje żarcie typu mięso i chleb? Bo to rolnik hoduje świnie i sieje zboże. Poza tym kązdy mieszczuch najeżdza na wieś i ludzi tam żyjących a na urlop to gdzie huju jedziesz? Do drugiego miasta?!?!?! A na starość gdzie zamierzasz się na stałe przenieść? Hę? Na pohybel mieszczuchom (tym najeżdżającym)!
I na tym filmiku widać , że ludzie ze wsi są uczynni i robotni . A nie to co w mieście nic nie pomoże swoim rodzicom ani nic . Bo co bo paznokcie sobie pomalowała i muszą jej wyschnąć? Czy się boi że sobie je złamie... ? Lenie ! Dupy z miejsca nie ruszycie!
co jak co ale niezła laska
Nie no... zabijają mnie Wasze komentarze... są wulgarne, nieprzemyślane i debilne. Ja ten filmik mogę określić tylko jednym słowem - RUCHAŁBY xD
A nie pomyśleliście, że dziewczyna przyjechała do babci na wieś w odwiedziny i postanowiła jej pomóc?
Te piwa to chyba za podkład i urodę pani w niebieskim (błękit?)
------------------------------------------------------------
Dziewczyna ciągnie wózek - co w tym dziwnego? Wiele pcha wózki przed osiemnastką, ba! Nawet przed szesnastką i jest ok więc nie wiem w czym sensacja:D
------------------------------------------------------------
Dziewczyna ciągnie wózek - co w tym dziwnego? Wiele pcha wózki przed osiemnastką, ba! Nawet przed szesnastką i jest ok więc nie wiem w czym sensacja:D
wbrian napisał/a:
Te piwa to chyba za podkład i urodę pani w niebieskim (błękit?)
chyba tej w różowym :F
oj Wy gnojki miejskie.
arkadoss - A Ty "miastowa" szmata? fajnie bylo poznac . pzdr.
CKM88- O ile wiem to wasze "miastowe" sie kurw... na dysko zeby dostac drina , nie obrazajac tych porzadnych dziewczyn oczywiscie.
Wiejska przynajmniej umie cos zrobic . A miejska? paznokcie Ci pomaluje pedalku... pozdro i pocwicz
arkadoss - A Ty "miastowa" szmata? fajnie bylo poznac . pzdr.
CKM88- O ile wiem to wasze "miastowe" sie kurw... na dysko zeby dostac drina , nie obrazajac tych porzadnych dziewczyn oczywiscie.
Wiejska przynajmniej umie cos zrobic . A miejska? paznokcie Ci pomaluje pedalku... pozdro i pocwicz
A Edi wkurwiony cały dzień wózka nie mógł znaleść-a to ta świnia jedna!!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów