📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Mam pytanko wie ktoś co to za nuta ?
A ja mam pytanko - co ten film do kurwy nendzy robi na sadisticu?
Pewnie jadą ze skupu złomu...A wieczorem za ciężko zarobione pieniądze na dyskotekę do remizy
ALTON napisał/a:
A ja mam pytanko - co ten film do kurwy nendzy robi na sadisticu?
Wyśmiewa wieśniarę, która ubrała się jak szmata i zapierdala z wózkiem -o dziwo - pustym .
na wózek ja i do niczego więcej się takie wiejskie laski nie nadają , no chyba ze do albo pracy na
Marcinxxxxx, Finger Eleven - Paralyzer
no buty ma troche nie do tej roboty ale założe się każdy mieszczuch by się ciepnął na nią;]
Ciekawe ile razy musiała dać, żeby dostać takie cacko?
Jakbym tylko tam był, to bym gówno zrobił ;] Ale nogi zacne
Jeba*e mieszczuchy ! Jak by nie ludzie ze wsi to byście zdychali z głodu . Bo wszyscy mieszkający na wsiach ciężko pracują żeby takie tłuki jak wym mieli z czego żyć !
Tak Dudzik, z czego żyć... Chyba zapomniałeś kto płaci tym wsiokom...
A co pod blokiem albo na balkonie będziesz sobie sadził warzywa, owoce ? Bo jakoś tego nie widze...
CKM88 napisał/a:
na wózek ja i do niczego więcej się takie wiejskie laski nie nadają , no chyba ze do albo pracy na
ale jesteś pojebany Pewnie z zabitej wsi piszesz w myśl zasady ,,jak cham odżyje to kijem zabije" ? Mieszkam na wsi i wiesz co? Leje na ciebie ciepłym moczem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów