📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Gościa zabrał helikopter, to czemu hard, jak ani śladu po kierowcy?
Nie wiem co to robi na hardzie, bo kierowca motoru żyje i ma zaledwie parę złamań. Pozdrowienia z ostrołęki
Link do tematu: moja-ostroleka.pl/traktor-zlamal-sie-po-zderzeniu-z-motocyklem-nowe-fa...
Link do tematu: moja-ostroleka.pl/traktor-zlamal-sie-po-zderzeniu-z-motocyklem-nowe-fa...
Nie złamał tylko rozpołowił a dokładnie jest to Ursus C360 3P! Pozdrawiam, chłop ze wsi.
Grał ktoś w emergency? to 1 misja
Tylko idiota ma porządek, prawdziwy geniusz panuje nad chaosem
mirabelek76 napisał/a:
a ja się kurwa pytam gdzie są flaki ?
Wczoraj na obiad miałem, mogłeś powiedzieć, że chcesz to bym nie wpierdalał wszystkiego. Na prawdę dobre, lubię przyjeżdżać do mamusi.
Flaki były i są już w koszu.
Musiał cisnąć żeby to zrobić. Fuksa miał że przeżył. Jeszcze żeby zmądrzał po tym i będzie ok
Motorem? A ja myślałem, że to motocykl..
Fiat voluntas mea
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów