Prezentuje szczyt swoich umiejętności
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:50
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dla tych, którzy nigdy z czegoś takiego nie strzelali - odrzut nie jest tak duży jakby mogło się wydawać patrząc na internetowych cieci Można to porównać do lekkiego uderzenia z pięści, ale jak ułoży sobie człowiek prawidłowo broń na ramieniu, to nie ma siły żeby wypadła z rąk, albo upaść od siły odrzutu.
wywija strzelbą jak Rambo... brawo
@up up
dobra nie chwal sie że strzelałeś ja mam w domu cukier i sie nie chwale
dobra nie chwal sie że strzelałeś ja mam w domu cukier i sie nie chwale
Widze że wszyscy widzieli(nowe) Smerfy!
Nie cierpię nie cierpieć !!
Nie cierpię nie cierpieć !!
@kubus12343 to jesteś lepszy bo strzelanie 15zł, a jak kupiłeś całą zgrzewkę cukru, to dałeś tyle co za merca
Robster napisał/a:
Dla tych, którzy nigdy z czegoś takiego nie strzelali - odrzut nie jest tak duży jakby mogło się wydawać patrząc na internetowych cieci Można to porównać do lekkiego uderzenia z pięści, ale jak ułoży sobie człowiek prawidłowo broń na ramieniu, to nie ma siły żeby wypadła z rąk, albo upaść od siły odrzutu.
Dobrze dobrze buraku, od dzisiaj nie zapomnę zerknąć na mililtaria.pl przed snem ty "internetowy cieciu ty"
większość cwaniaków którzy wstawiają teraz swoje komentarze typu pi*da, fajtłapa, kulfon, najbliższy kontakt z bronią miała w cs'ie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów